bir an ilyas salmanla şener şenin çiçek abbasına döndü ortamHayatımda adın yoksa ölsen ne ölmesen ne. Yitip bitip gitmişsindir.
bir an ilyas salmanla şener şenin çiçek abbasına döndü ortamHayatımda adın yoksa ölsen ne ölmesen ne. Yitip bitip gitmişsindir.
Laaaa sen daha yeni alplerden inip tacını devretmedin mi be adam, nasıl 1 sene oldu 🤯🤯🤯 viski çarptı beni sanırım 🤭🤭🤭 @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi
Senle barışmayacam. 😂bir an ilyas salmanla şener şenin çiçek abbasına döndü ortam
Wayyy anasınııı beeeeee 🤯Yıllar su gibi geçiyor abi ya sorma
yakamoz sen tatildemisin ?Yıllar su gibi geçiyor abi ya sorma
Sırf sana oy verdigin için de diyebilirsin ama dürüstlüğün için teşekkürlerher zamanki gibi harikasın
sırf bana oy verdiğin için demedim yani düz yorumumdur
Afiyet olsun kafalar güzel olsunLaaaa sen daha yeni alplerden inip tacını devretmedin mi be adam, nasıl 1 sene oldu 🤯🤯🤯 viski çarptı beni sanırım 🤭🤭🤭 @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi
Eywallah kardeşlik
Teşekkürler kardeşim
Teşekkürler kardeşimOylarınızı yaymayı öğrenin artık..
Farklı birçok kişi varken.. Hep aynı kişilere oy vermek aynı kişiye ne kazandıracak..
Tekine, Royala, Hollye verdim.
Yılın olabilir emin değilim Mosi ye sor.
Yıldan bahsediyormuş. Aksine ay olsa duramaz, aylıkta sembol her ay el değiştiriyor ama yıllıkta uzun süre kalıyor sendeAy'dır o. Yıl olsa duramaz.
Oylama bitmişti ondan yapamazdın zatenilk izlenim diyelim önsezi diyelim sanki kötü gibisin yanılmış olabilirim tabi, sadece tahmin benimki
@Dosi biz kısa düllo sayfasına neden mesaj yazamıyoruzki mesaj yazamadığım sayfada oylama yapmam bilesin
Böyle bir konu aklımdaydı, bir kaç sene öncesini baz alarak ama bakarım duruma.Gelince konuya eklemek istersen @Dosi
2024 Ayın Favori Üyeleri
Ocak Hazem
Ṣubat Angelica ve offensive
Mart dreamy
Nisan Zeyno
Mayıs Alemdar
Haziran yaz arası
Temmuz RüzgarGülü
Ağustos Bully
Eylül Yılın Üyesi seçimi sebebiyle yapılmadı
Yazdım ya yıllık diyeYılın olabilir emin değilim Mosi ye sor.
Ok.Oylama bitmişti ondan yapamazdın zatenyeni anketleri açtığımda oylarsın
------
Böyle bir konu aklımdaydı, bir kaç sene öncesini baz alarak ama bakarım duruma.
------
Yazdım ya yıllık diye
Ankette 3 isim yazıyor. Belkide tek oy kullanmak istedilerBazı üyeler 1 kişiye oy verilecek sandı galiba@Dosi
Düello olduğu için öyle. Skor değişmezdi zatenBu arada müzik son anketi çok erken bitiş olmuş
eve geldim oylama kapanmıştır yazıyor ben şok 😱
oyumu kullanamadım tüh 🙄
yakamoz sen tatildemisin ?
Kriterlerim çok
anladım, @Dosi her yıl yakamoz kasım aylarında bol mesaj yazar diyince bende sandım yılın bu ayları senin tatiline denk düşüyorHayır kaza geçirdim, bu hafta baṣladım evden yarım gün çalıṣmaya.
anlamıştım kasımda bişeyler varKasımın yeri ayrıdır doğru@Dosi
anlamıştım kasımda bişeyler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?