Kısmet artıkDoğru bu sefer sen yoksun ama olsun sana yakın biri kazanmış olacak. Beraber kutlarız artık.![]()
Kısmet artıkDoğru bu sefer sen yoksun ama olsun sana yakın biri kazanmış olacak. Beraber kutlarız artık.![]()
Kendimden çok eminim. Ama forum olarak yarışmayı yapar mısınız onu bilemem.Kısmet artıkdereyi görmeden paçaları sıvamayalım
![]()
Mart ayında kolları sıva. Başlatırım o zamana en geçKendimden çok eminim. Ama forum olarak yarışmayı yapar mısınız onu bilemem.![]()
![]()
O dediğin yıllıktı. Ben forumda değildim. Gelince söktürdüm2 ay birşey değil, benim etiket daha fazla durmuştu.Admin’e de hatırlatmadım o da unutmuş işime geldi.
Mart ayında kolları sıva. Başlatırım o zamana en geç![]()
Bir arkadaşı anımsattı bu hareket![]()
![]()
![]()
![]()
kendini etiketlemen güldürdü beni.
Kimi acaba öğrenebilir miyizBir arkadaşı anımsattı bu hareket![]()
@Bully neye hırslanmıştı? Onu yapacaksınDaha ne yapayım![]()
Söylemek istesem yazardımKimi acaba öğrenebilir miyiz![]()
Sen böyle pislikler yapmazdın çok fazla. Değişme kendin ol.Söylemek istesem yazardım![]()
Benim olayım bu 😱 bir şeyleri yarım söylemekSen böyle pislikler yapmazdın çok fazla. Değişme kendin ol.![]()
![]()
Heyecanım içimde kaldı.
İşsizlikte nirvanaya çıkıp 988 ileti yazmışın. Bir 50/60 tane'de buraya sık diyor nesini anlamadın.Bir @Bully kolay yetiṣmiyor ben o kadar olamam![]()
İşsizlikte nirvanaya çıkıp 988 ileti yazmışın. Bir 50/60 tane'de buraya sık diyor nesini anlamadın.![]()
![]()
![]()
Yok, @Bully reaksiyon hastalığına yakalanmıştı ya onu belirttimYok, tam tersi.konuya beğeni at sonra sus diyor
![]()