- Reaksiyon puanı
- 112,571
- Puanı
- 1,060
Kısmet artık dereyi görmeden paçaları sıvamayalımDoğru bu sefer sen yoksun ama olsun sana yakın biri kazanmış olacak. Beraber kutlarız artık.
Kısmet artık dereyi görmeden paçaları sıvamayalımDoğru bu sefer sen yoksun ama olsun sana yakın biri kazanmış olacak. Beraber kutlarız artık.
Kendimden çok eminim. Ama forum olarak yarışmayı yapar mısınız onu bilemem.Kısmet artık dereyi görmeden paçaları sıvamayalım
Mart ayında kolları sıva. Başlatırım o zamana en geçKendimden çok eminim. Ama forum olarak yarışmayı yapar mısınız onu bilemem.
O dediğin yıllıktı. Ben forumda değildim. Gelince söktürdüm @Bully2 ay birşey değil, benim etiket daha fazla durmuştu. Admin’e de hatırlatmadım o da unutmuş işime geldi.
Mart ayında kolları sıva. Başlatırım o zamana en geç
kendini etiketlemen güldürdü beni.
Bir arkadaşı anımsattı bu hareket
kendini etiketlemen güldürdü beni.
@Hobbit ve @Yakamoz-Asi elimizi korkak alıştırmayalım. Bu konular önemli. Enerjisini verin
Kimi acaba öğrenebilir miyizBir arkadaşı anımsattı bu hareket
@Bully neye hırslanmıştı? Onu yapacaksın konunun kendisiDaha ne yapayım
Söylemek istesem yazardımKimi acaba öğrenebilir miyiz
Sen böyle pislikler yapmazdın çok fazla. Değişme kendin ol.Söylemek istesem yazardım
Benim olayım bu 😱 bir şeyleri yarım söylemek @Yakamoz-Asi ve @Bully çok iyi bilirSen böyle pislikler yapmazdın çok fazla. Değişme kendin ol.
Heyecanım içimde kaldı.
İşsizlikte nirvanaya çıkıp 988 ileti yazmışın. Bir 50/60 tane'de buraya sık diyor nesini anlamadın.Bir @Bully kolay yetiṣmiyor ben o kadar olamam
İşsizlikte nirvanaya çıkıp 988 ileti yazmışın. Bir 50/60 tane'de buraya sık diyor nesini anlamadın.
Yok, @Bully reaksiyon hastalığına yakalanmıştı ya onu belirttimYok, tam tersi. konuya beğeni at sonra sus diyor