BesaleT
Emekli
Yılın olabilir emin değilim Mosi ye sor.Yılın favori üyesinden mi bahsediyon ayın mı
Ay'dır o. Yıl olsa duramaz.Yılın favori üyesinden mi bahsediyon ayın mı
Senle aynı kişilere oy vermek acıkcası şaşırttı beni.
kimi barıştırıyorsunGel terketme barıştıralım sizi
sen kötü olabilirsin ama seçimlerin harikaSenle aynı kişilere oy vermek acıkcası şaşırttı beni.
kimi barıştırıyorsun
Ben kötü değilim sen öyle görmek istiyorsun.sen kötü olabilirsin ama seçimlerin harika
ilk izlenim diyelim önsezi diyelim sanki kötü gibisin yanılmış olabilirim tabi, sadece tahmin benimkiBen kötü değilim sen öyle görmek istiyorsun.
her zamanki gibi harikasın
Ben kendi halinde bir faniyim. Bana sataşıp kayaya çarpan sensin.ilk izlenim diyelim önsezi diyelim sanki kötü gibisin yanılmış olabilirim tabi, sadece tahmin benimki
@Dosi biz kısa düllo sayfasına neden mesaj yazamıyoruzki mesaj yazamadığım sayfada oylama yapmam bilesin
kendi halinde fani yoluma çıkmasaydı da kendi halinde takılsaydı yaBen kendi halinde bir faniyim. Bana sataşıp kayaya çarpan sensin.
Kaya'ya çarpıp sadece tozumu aldın. Ben yoluma devam ediyorum. Sen ise Game Over.kendi halinde fani yoluma çıkmasaydı da kendi halinde takılsaydı ya
hayat bir oyundur hayat bitmeden oyunlar bitmezKaya'ya çarpıp sadece tozumu aldın. Ben yoluma devam ediyorum. Sen ise Game Over.
Hayatımda adın yoksa ölsen ne ölmesen ne. Yitip bitip gitmişsindir.hayat bir oyundur hayat bitmeden oyunlar bitmez