BesaleT
Süper Emekli
Yılın olabilir emin değilim Mosi ye sor.Yılın favori üyesinden mi bahsediyon ayın mı![]()
Ay'dır o. Yıl olsa duramaz.Yılın favori üyesinden mi bahsediyon ayın mı![]()
Senle aynı kişilere oy vermek acıkcası şaşırttı beni.
kimi barıştırıyorsunGel terketme barıştıralım sizi![]()
sen kötü olabilirsin ama seçimlerin harikaSenle aynı kişilere oy vermek acıkcası şaşırttı beni.![]()
![]()
kimi barıştırıyorsun![]()
Ben kötü değilim sen öyle görmek istiyorsun.sen kötü olabilirsin ama seçimlerin harika![]()
ilk izlenim diyelim önsezi diyelim sanki kötü gibisin yanılmış olabilirim tabi, sadece tahmin benimkiBen kötü değilim sen öyle görmek istiyorsun.![]()
her zamanki gibi harikasın
Ben kendi halinde bir faniyim. Bana sataşıp kayaya çarpan sensin.ilk izlenim diyelim önsezi diyelim sanki kötü gibisin yanılmış olabilirim tabi, sadece tahmin benimki
@Dosi biz kısa düllo sayfasına neden mesaj yazamıyoruzki mesaj yazamadığım sayfada oylama yapmam bilesin![]()
kendi halinde fani yoluma çıkmasaydı da kendi halinde takılsaydı yaBen kendi halinde bir faniyim. Bana sataşıp kayaya çarpan sensin.![]()
Kaya'ya çarpıp sadece tozumu aldın. Ben yoluma devam ediyorum. Sen ise Game Over.kendi halinde fani yoluma çıkmasaydı da kendi halinde takılsaydı ya![]()
hayat bir oyundur hayat bitmeden oyunlar bitmezKaya'ya çarpıp sadece tozumu aldın. Ben yoluma devam ediyorum. Sen ise Game Over.![]()
![]()
Hayatımda adın yoksa ölsen ne ölmesen ne. Yitip bitip gitmişsindir.hayat bir oyundur hayat bitmeden oyunlar bitmez![]()