konuyu her yıla yayabiliriz ben 2024 ten bahsetmiştim2023 mü, 2024 mü? Bu 2023 konusu
konuyu her yıla yayabiliriz ben 2024 ten bahsetmiştim2023 mü, 2024 mü? Bu 2023 konusu
konuyu her yıla yayabiliriz ben 2024 ten bahsetmiştim
valla tatil ve yaz diyince hepsi birbirine benziyor zaten pek yıla bakamadım2024 ayrı konu var ondan yazdım
Bu mesaj, bu tarih… evet öyle bir şey olmuştu rötarlı cevap vereyimTatil modunu açmış Zey'den buna dair bir konu gelmiş... Her ne kadar yurt dışı çok istesem de şuan doğru zaman değil, o yüzden şimdilik şehir dışı yapacağım... @Dosi
konuyu her yıla yayabiliriz ben 2024 ten bahsetmiştim
Artık doğru yerdesiniz. Ben taşıdım bu kez. Aman küsme tekin, yada boşver küs @Bully2024 ayrı konu var ondan yazdım
küsüpte kötü insanları niye sevindireyimkiBu mesaj, bu tarih… evet öyle bir şey olmuştu rötarlı cevap vereyim
Artık doğru yerdesiniz. Ben taşıdım bu kez. Aman küsme tekin, yada boşver küs @Bully
Ah be... Ne garip bir tarih... Aslında bakınca 15 ay değilmiş 14 ay 10 gün falan yapıyormuş... Neyse 15 güzel bir sayı öyle kalsın en iyisi... Ben de geçen yaz gerçekten sağlam bir tatil yapmıştım, üstüne bu yaz da aynı şekilde sağlam bir tatil yaptım...Bu mesaj, bu tarih… evet öyle bir şey olmuştu rötarlı cevap vereyim
Artık doğru yerdesiniz. Ben taşıdım bu kez. Aman küsme tekin, yada boşver küs @Bully
Yoldaşlarına maddi destekte bulun leş.. @MasacREAh be... Ne garip bir tarih... Aslında bakınca 15 ay değilmiş 14 ay 10 gün falan yapıyormuş... Neyse 15 güzel bir sayı öyle kalsın en iyisi... Ben de geçen yaz gerçekten sağlam bir tatil yapmıştım, üstüne bu yaz da aynı şekilde sağlam bir tatil yaptım...
Yurt dışı ise hala hedefler arasında duruyor... Belki yarın belki yarından da yakın...
Bende sürekli Göteborg şehir içi gezmeyi hedefe koyuyorum ama olmuyorda olmuyor onun yerine yurt dışı oluyor.Ah be... Ne garip bir tarih... Aslında bakınca 15 ay değilmiş 14 ay 10 gün falan yapıyormuş... Neyse 15 güzel bir sayı öyle kalsın en iyisi... Ben de geçen yaz gerçekten sağlam bir tatil yapmıştım, üstüne bu yaz da aynı şekilde sağlam bir tatil yaptım...
Yurt dışı ise hala hedefler arasında duruyor... Belki yarın belki yarından da yakın...
Öyle olacak gibi yoldaşım... Çok yakındır bu... @MasacRESilin şu herifi yerden.. @MasacRE
Ben İstanbul içini geziyorum da ülke dışına pek fırsat oluşturamıyorum... Ülke içinde hedeflediğim çok yeri gezdim, artık hedef Avrupa... Teşekkürler efendim, bakacağız artık...Bende sürekli Göteborg şehir içi gezmeyi hedefe koyuyorum ama olmuyorda olmuyor onun yerine yurt dışı oluyor.
Bende sağlam gezdim 2 senedir. Bir kaç ülke gezisi durumumda oldu darısı ve daha iyisi başına diyelim.