Okulların tatil olması ve bayramın yaklaşması ile insanlar tatil planlamaya başladı. Kimi şehir dışı, kimi yurt dışı, kimi ise bulunduğu yerde vaktini geçirmeyi planlıyor.
Peki siz bu yaz mevsimini nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsunuz?
İlk olarak denizi olan bir yere gideceğim uzak olmayan bir yere.![]()
Okulların tatil olması ve bayramın yaklaşması ile insanlar tatil planlamaya başladı. Kimi şehir dışı, kimi yurt dışı, kimi ise bulunduğu yerde vaktini geçirmeyi planlıyor.
Peki siz bu yaz mevsimini nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsunuz?
Harika plan. Benim liste kabarıkİlk olarak denizi olan bir yere gideceğim uzak olmayan bir yere.Urla olabilir.
Kalırız belki.
Yeni kitaplar okurum, film dizi izlerim.
Memlekete çok oldu gitmeyeli gidebilirim.
Yeni yerlerde keşfederim.
Sen?
Sarı Lacivert ülkenin nerelerini gezdin?Harika plan. Benim liste kabarık
Kitap ve film seçeneği harici hepsi.
Şehirimizin görmediğim yerlerini gezmeye çoktan başladım. Şehir dışı ve Avrupa ve inşallah Türkiye. Bu sene baya bi gezecek gibiyim. Umarım Türkiye’de aynısı olur. Geçen sefer orda iyi gezmiştim
Bizim havalar gereğinden fazla sıcak ve bundan dolayı gezme işi fazlalaştı. Hem aile hemde okul ile şehir dışı gezilerimiz oldu.
Ben yarin Belfasta gidecegimHarika plan. Benim liste kabarık
Kitap ve film seçeneği harici hepsi.
Şehirimizin görmediğim yerlerini gezmeye çoktan başladım. Şehir dışı ve Avrupa ve inşallah Türkiye. Bu sene baya bi gezecek gibiyim. Umarım Türkiye’de aynısı olur. Geçen sefer orda iyi gezmiştim
Bizim havalar gereğinden fazla sıcak ve bundan dolayı gezme işi fazlalaştı. Hem aile hemde okul ile şehir dışı gezilerimiz oldu.
20-27 Haziran İtalya
13-16 Temmuz İspanya
1-6 Ağustos Maldivler
20-27 Haziran İtalya
13-16 Temmuz İspanya
1-6 Ağustos Maldivler
Trol benceGittin mi bu üçünede? Nasıldı?
Trol bence![]()
Maldivlere ben de gitmek istiyorum be abi kim istemez kiEmin olamadım bir sorayım dedim. Maldivlere gitmek istiyorum da.![]()
Maldivlere ben de gitmek istiyorum be abi kim istemez kiBir gün nasip olur inşallah ikimize de
![]()
Offf Maldivler'de hatunla balayı... Var bir hayalimiz...İmkanım olsa da yanımda bir hatunla gitmek istediğim bir yer. Nasip olur inṣallah tabi.
Ben holllandaya tatile gideceğim ama kışa sarktı yoğunluktan kaynaklı @Yakamoz-Asiİmkanım olsa da yanımda bir hatunla gitmek istediğim bir yer. Nasip olur inṣallah tabi.
Emin olamadım bir sorayım dedim. Maldivlere gitmek istiyorum da.![]()
Maldivlere ben de gitmek istiyorum be abi kim istemez kiBir gün nasip olur inşallah ikimize de
![]()
İmkanım olsa da yanımda bir hatunla gitmek istediğim bir yer. Nasip olur inṣallah tabi.
Offf Maldivler'de hatunla balayı... Var bir hayalimiz...