- Reaksiyon puanı
- 115,812
- Puanı
- 1,060
Demek ki @12.Adam seni benden daha çok seviyorAnlam veremedim de neyse artık
Ben sizin aranızı düzeltmeye çalışırken bizim aramız bozuldu
Demek ki @12.Adam seni benden daha çok seviyorAnlam veremedim de neyse artık
Ben sizin aranızı düzeltmeye çalışırken bizim aramız bozuldu
Mantıklı triplere okeyiz de bu biraz gereksiz ve abartı kaçtı
Ateşkesi sonlandırıyorum…Mantıklı triplere okeyiz de bu biraz gereksiz ve abartı kaçtıCanı saolsun
Şöyle bildirimlerine tek tek bak. İpucuda verdikNaptım
Gördüm sen demeden hemen önce.. Yoğunlukta kaçırıvermişim insanlık hali üzgünüm..Şöyle bildirimlerine tek tek bak. İpucuda verdik
Artı tuzak sorumdada sınıfta kaldın
Artı canım öyle istiyor.
@Yakamoz-Asi nazar etti galiba bilemiyorumal görsün kızmayı
İlki önemli değil ama tuzak sorum bir şeyleri bilmem için çok mühimdi ve aldım cevabımı. Bu da bende bir etki tepki yapıyor yapacak bir şey yokGördüm sen demeden hemen önce.. Yoğunlukta kaçırıvermişim insanlık hali üzgünüm..
Tuzak kurma bana ben geçemem tuzakları..
Canın saolsun..
Ben net bir cevap vermedim ki neyi anladınİlki önemli değil ama tuzak sorum bir şeyleri bilmem için çok mühimdi ve aldım cevabımı. Bu da bende bir etki tepki yapıyor yapacak bir şey yok
Aynen canım sağolsun.
Bir insan net değilse korkaktırBen net bir cevap vermedim ki neyi anladın
Senin canın hep sağolsun
Ben zamanında çok net konuştum faydasını değil zararını gördüm artık net konuşmuyorumBir insan net değilse korkaktırbaşkalarına kedini farklı lanse etmeye çalışıyorsa o da bambaşka bir seviye (mesajlarımdan ne anladıysan artık) neyse çokta deşmeyelim ulu orta yerde. 11 ziyaretçi var konuda
bu kalbimi yumuşatmaz
Yalan sen beni kavruğuma bağlayan köprüsün.
Senin de canın sağ olsun.Mantıklı triplere okeyiz de bu biraz gereksiz ve abartı kaçtıCanı saolsun
Yani xdragxx olmasa umrunda olmayacağız 😱Yalan sen beni kavruğuma bağlayan köprüsün.
Senin de canın sağ olsun.
Tırnak içindeki benim cümlemBen zamanında çok net konuştum faydasını değil zararını gördüm artık net konuşmuyorumVarsın korkak olayım“Reelimi anlatmayı sevmiyorum”Kim ne anlarsaGizem iyidir
Benim de kalbim sert artık napacaz
Umrumdasın elbette hem sen kendin demiştin.Yani xdragxx olmasa umrunda olmayacağız 😱
Tırnak içindeki benim cümlem
İlk cümlenide çok anlamadım ama ben sohbeti burda noktalıyorum çünkü hissediyorum sonu iyi olmayacak yoksa…
Haydi sana iyi sohbetler dilerim ✋
Aynen biz göze batıyoruz bu konu gündemden kalktıktan sonra dikkat ederiz artık 12.Adam’ın trip atan yüzüyle ilk kez karşılaştım
Şöyle bildirimlerine tek tek bak. İpucuda verdik
Artı tuzak sorumdada sınıfta kaldın
Artı canım öyle istiyor.
@Yakamoz-Asi nazar etti galiba bilemiyorumal görsün kızmayı
Yok benim mesajıma cevaptı o. Suç atma onabenden sonra defalarca beni anmış o kadarda sever beni
yaw kutladık işte hala peşimi bırakmıyor sakız gibi yapıştı
Yok mevzu başkaydı ama bence o da tam anlamadı bende saldım…Benim günahım nedir adam süt içtiyse bana ne keṣke viski içseydi adamı süt için bu kadar haṣladığına göre
Dedim sana ṣiṣleyecek diye @Bully
Yok benim mesajıma cevaptı o. Suç atma ona
------
Yok mevzu başkaydı ama bence o da tam anlamadı bende saldım…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?