Hayatımda büyük değişimler olmadığı sürece buralardayım gibi görünüyorAmin hayatım sen tekrar gitmezsen bu dediklerin olur.
Eeee efsanelere efsane dönüşler yakışır.
Beni böyle şımartmaya devam edersen gitmem zaten beni senin gibi kim övebilir
Hayatımda büyük değişimler olmadığı sürece buralardayım gibi görünüyorAmin hayatım sen tekrar gitmezsen bu dediklerin olur.
Eeee efsanelere efsane dönüşler yakışır.
Aaa olsun ama sen yine de buralarda ol.Hayatımda büyük değişimler olmadığı sürece buralardayım gibi görünüyor
Beni böyle şımartmaya devam edersen gitmem zaten beni senin gibi kim övebilir
yani başkaları seni neden bu kadar övsün kiBeni böyle şımartmaya devam edersen gitmem zaten beni senin gibi kim övebilir
Çok da umursamam zaten övgüyü maksat laf olsunyani başkaları seni neden bu kadar övsün ki
Kim tarafından yapıldığına bağlıÇok da umursamam zaten övgüyü maksat laf olsun
Ama gelen güzel övgüler de sevindirir elbet yani Övgüye kim hayır der ki
Aynen istediğin birinden gelen övgü ile istemediğin birinden gelen övgü arasında fark olur tabii kiKim tarafından yapıldığına bağlı
O kadar uzun süre yoktun ki üyeliğin sayın admin tarafından sıfırlandı mı?Teşekkürler
5 ay sonra ben, 4 ay sonra sen yarışacaksın İkimiz için de yeni bir birincilik neden olmasın?
------
Ne kaçıncı yılı be ben yepyeni bir üyeyim daha ilk kez ayın favori üyesi seçiliyorum
Olmezsek yarışalım tabi rekabet olsun o kadarlik
Keyif alirim seninle yarismaktan. Daha çok var o zamana kim öle kim kala
Aldım bile.İşte yorum işte aradığım objektiflik ağzına sağlık canım.
------
Beni eğlendirdiği için burada hala. Yoksa çoktan göndermiştim cehennemin dibine.
------
Ayağını denk alırsan bir şeycik olmaz.
Utku yoldaşınız gece mazotu fazla kaçırmıştır.
Ne tür bilet bu bahsettiğin ?Benden alıntı yapmamış aaa
Ben de geçtiğimiz Ocak ayında yeni telefona ve hızlı şarja geçtim harika bir şey cidden günde bir kez şarj etmek yetiyor
Devir dijital devri ama Türkiye'de nakit bulundurmak gerekir biraz nolur nolmaz Bileti gösteremezsen ceza yiyorsun geçiş yapabiliyor musun peki?
------
Canım daimi destekçim çok teşekkür ediyorum dimi efsane bir dönüş yaptım birlikte nice güzel sohbetlere ve başarılara inşallah
Beni biriyle karıştırdınız sanırım ben daha yeni katıldım aranıza ve gelir gelmez Ayın Favori Üyesi seçildim Kısa zamanda kendimi sizlere sevdirdiğim için çok mutlu oldumO kadar uzun süre yoktun ki üyeliğin sayın admin tarafından sıfırlandı mı?
Aldım bile.
Utku yoldaşınız gece mazotu fazla kaçırmıştır.
Ne tür bilet bu bahsettiğin ?
Yanıt pek ikna edici değil, mosi ile daha farklı benle daha farklı konuşuyorsun.Beni biriyle karıştırdınız sanırım ben daha yeni katıldım aranıza ve gelir gelmez Ayın Favori Üyesi seçildim Kısa zamanda kendimi sizlere sevdirdiğim için çok mutlu oldum
Seyahat, yolculuk biletleri işte
Neyi ikna edici bulmadın anlamadımYanıt pek ikna edici değil, mosi ile daha farklı benle daha farklı konuşuyorsun.
YanıtınıNeyi ikna edici bulmadın anlamadım
Hangi yanıt beYanıtını
Tek biletle tüm toplu taşıma araçlarına binebiliyor diyorsun.Hangi yanıt be
Biletle ilgili benim bir detay bildiğim yok. Dosi’nin ülkesinde seyahat ve yolculuk edebilmesi için bilet işte. Tramvay, metro biletleri falan
Ben bir şey demedim ki. Detayları anlatan Dosi idi. Onun uzun mesajını okuyarak anlayabilirsin her şeyi.Tek biletle tüm toplu taşıma araçlarına binebiliyor diyorsun.
@MasacRE etiketini es geçip umursamamış bi kutlama zahmetinde bulunmamış. Anca Fatih Bulut’a laf yetiştirsin
Ben gündüz gezmeyi planlıyorum. Havaların soğumasına az kaldı. Fırsatı değerlendireyim
@Angelica sonra demesin yok görmedim yok bilmiyorum. Daha ne yapalım
------
Bazı isimlere ban vermiyorsak bu tamda dediğin sebepten
@xemrexxx ‘te kendini dokunulmaz sansın
Dün akşam 89 ile şu hale geldi, bence iyi gitmiş
Ekli dosyayı görüntüle 129135
Dışarda internete çok girmeyeceğim. Nedense bir anda bir sürü internet gitmiş geçenlerde paket yenileme dönemi gelene kadar olanı idareli kullanmam gerekir biletim telefonda. Kontrolcü gelip bileti gösteremezsem ceza yerim internetim açılmazsa veya şarjım biterse
Yakında kimliğimide dijitale atacağım. Nakit para devri çoktan kapandı. Artık cüzdan devride kapanıyor
@Angelica küstük sana
Gezmeden önce telefonu şarj etmelisin aynen insan dışarda şarjı olsun istiyor Plansız gezmeler de güzeldir kafa nereye Zeyno oraya Bakalım hayat seni nerelere savuracak bugün
Daha yeni başlıyoruz
@Angelica bizi görmezden gelme artık aaa
Daha gitmiyorum buralardayım ama tabi telefonumu şarja takayım. Plansız bir gezme. Bakalım nerelere gideceğim turlayacağım yani
Konunun keyfini çıkar
------
@Angelica bizi göz ardı ediyor demem ki
Kız iki entrikaya yıkılacak İsveç’te yaşıyon bu neyin özgüveni@MasacRE etiketini es geçip umursamamış bi kutlama zahmetinde bulunmamış. Anca Fatih Bulut’a laf yetiştirsin
Ben gündüz gezmeyi planlıyorum. Havaların soğumasına az kaldı. Fırsatı değerlendireyim
@Angelica sonra demesin yok görmedim yok bilmiyorum. Daha ne yapalım
------
Bazı isimlere ban vermiyorsak bu tamda dediğin sebepten
@xemrexxx ‘te kendini dokunulmaz sansın
Çok kolay bu ikisini salarız üzerine her şeyi unutursun
Angelica bize gelince sıkkın, başka yerlerde dolanmayı biliyor @BullyAngelica nın canı sıkkın hiç birşey konuşmak istemiyor şuan bu arada kimseyi göz ardı etmedim yeni geldim foruma
------
Büyü yapmayı bilsem senin için yapar sustururdum seni haa
@Bully biz senle göze batmaya başladıkYanıt pek ikna edici değil, mosi ile daha farklı benle daha farklı konuşuyorsun.
Kendime güveniyorum. Bunun özgüveniKız iki entrikaya yıkılacak İsveç’te yaşıyon bu neyin özgüveni
------
Çok kolay bu ikisini salarız üzerine her şeyi unutursun
Hayır yani, bi de beni kıskanmış beni be beni sjsjsjjsAynen biz göze batıyoruz bu konu gündemden kalktıktan sonra dikkat ederiz artık 12.Adam’ın trip atan yüzüyle ilk kez karşılaştım
Anlam veremedim de neyse artıkHayır yani, bi de beni kıskanmış beni be beni sjsjsjjs