2 Kayserili bir İsviçreyi deviremediniz 😃😃😃
2 metre kare odaya kapayıp atacaktınız pastırmayı, kokudan bayılacaktı 🤣😂🤣😂🤣😂
Tebrikler Ömercimmmm, artık 3 ay nanik 🤭🤭🤭🤭
@Cervantes @Angelica @Yakamoz-Asi
Araya hap etkinlikler atacağımen favori sarki sonrasi köseye cekilecegim. @The_Erinch halleder ama ben yokken yapmamaya calissin yoksa katilim gösteremem :/
tatil dönüsü bir kac proje var, onlara el atarim
Corbayi ilkin yap. Onu kacirmak istememAraya hap etkinlikler atacağım
Mesela Çorba
Mesela Reçel 😃😃😃😃
@Yakamoz-Asi tebrikler Ömercim
Bana oy verenlere tşk ederim ayrıca forumda olupta oy vermeyenlere de teşekkür ederim
Teṣekkür ederim bende seni tebrik ederim kaç aydır finale kadar geliyorsun.
@Yakamoz-Asi tebrik ederim, bundan bir kac ay önce etiket alma sansin varken oyunu kendine vermemistin. Bu kez @Cervantes ayni hareketi yapti, oyunu kendisine verseydi ikinizde etiket sahibi olurdunuz. Yanilmiyorsam bu yeni dönemde ikinci etiketin?
@Cervantes ve @Angelica sizide tebrik ederim. daha öncede bahsettigimiz gibi ücünüzde ayni arkadas cevresine sahip oldugunuz icin oldukca cekismeli bir oylama oldu.
Teṣekkür ederim Mehmet CanTebrikler @Yakamoz-Asi.
Tebrikler @Yakamoz-Asi 😎👍🏻
@Angelica ve @Cervantes sizleride tebrik ediyorum elbet bir gün sıra sizede gelecek
Emeğine sağlık @Dosi cim
2 Kayserili bir İsviçreyi deviremediniz 😃😃😃
2 metre kare odaya kapayıp atacaktınız pastırmayı, kokudan bayılacaktı 🤣😂🤣😂🤣😂
Tebrikler Ömercimmmm, artık 3 ay nanik 🤭🤭🤭🤭
@Cervantes @Angelica @Yakamoz-Asi
Bu ay ben çok aktif olamadım. O yüzden kendime oy vermek içimden gelmedi açıkçası. @Yakamoz-Asi dedemin hakkı olduğunu düşündüğüm için oyumu ondan yana kullandım.Kendisini tebrik ediyorum.Ben etkinlikte bol bol kaos izlemek istiyordum, ben kendi adıma istediğimi aldım.Ayrıca etkinlikteki emeklerin için ve tebriğinden dolayı sana teşekkür ediyorum.
Bol kaoslu başka etkinliklerde görüşmek üzere
Teşekkürler.Benim kendi adıma hedefim 20532053 yılında forumun favori dedesi olarak etkinliğe damga vurmayı düşünüyorum.
@Yakamoz-Asi abla tebrikler
@Yakamoz-Asi tebrik ederim.
Memnun olmadığım bir sonuç, oy verdiğim kişinin kazanmasını isterdiö ama neyse... Tebrikler bunak.@Yakamoz-Asi
Geçmiş olsun bir dahakine artıkın.@Cervantes
Emeklerine sağlık canım.@Dosi
İsviçre frangı TL yi yenmiş şaşırtmadı
Tebrikler @Yakamoz-Asi, yıllar sonra harika geri dönüşler yapan üyeler görmek güzel.
İtiraf et leee kaç frang verdin 😃😃😃😃😃Teṣekkürler Adminimetiket için ayrıca teṣekkür
İtiraf et leee kaç frang verdin 😃😃😃😃😃
Benim için @12.Adam önemli. Ona tahminlerde çok pis fark attım ya bana ondan dolayı özel kontenjan açmanız lazım1 ayda yazilan mesaj sayilarina bakip ayin üyesini seciyoruz her ay.
Seni diger konulardada bekleriz. Böyellikle Favori üye olma sansin var (siyah renkli olup konu acma yetkisi)
suana kadar yazmis oldugun mesaj sayin ise yillik favori üye oylamasinda aday olman icin yeterli
Kicktippte seni durdurmak zor zatenBenim için @12.Adam önemli. Ona tahminlerde çok pis fark attım ya bana ondan dolayı özel kontenjan açmanız lazım
İtiraf et leee kaç frang verdin 😃😃😃😃😃
simdi kisi kendinden bilir isi derler ya, simdi @The_Erinch para sacarak mi hep basari sagladi? bunu mu anlamaliyiz?Yönetimi eskisi gibi boṣuna meṣgul etmemem yetiyor
Gızzz benim saçacağım paradan ne olacak.. Adamın 1 kağıdı 17 tl 😃😃😃😃Kicktippte seni durdurmak zor zaten
bu etkinlikte @12.Adam fark acabilir, kendisi yilin favori üyesi secilmisti. Kendisinden o etiket sökülmedikce bu etkinlige almayacagim. Burada kendisine duyrulur
------
simdi kisi kendinden bilir isi derler ya, simdi @The_Erinch para sacarak mi hep basari sagladi? bunu mu anlamaliyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?