Çarklar harekete geçmiş ve haklı olmuşum. Gerisi beni ilgilendirmez.Haklılığın yardımlarımız ile oldu ama neyse
Çarklar harekete geçmiş ve haklı olmuşum. Gerisi beni ilgilendirmez.Haklılığın yardımlarımız ile oldu ama neyse
Yetkisizliği derken. Bana acımadığın gibi ona aynı tarifeyi uygula.İltimas yok.Çok üzerine gitmeyelim yazık daha yeni yetkisizliği yaşadı
itiraf nerede 😱
heyatım herkesle ters düşüp yok edersem napıcam forumda @Angelica müge anlı mı yorumlucam tüm gün
Kurallar konuda, 5 ay olmayacak işteYetkisizliği derken. Bana acımadığın gibi ona aynı tarifeyi uygula.İltimas yok.
Korkma zaten. En büyük silahım kaale almayıp yoluma gitmek. Yani artık sohbetimiz olmaz bu kadar sadece@Dosi de korkulacak bir şey göremiyorum. Biraz anlatılanlar destan gibi geldi. 😉
------
Bunu bile bile benle olmak istemedin vayy bee.
Sen öyle san. Ahahahaha. 😂Korkma zaten. En büyük silahım kaale almayıp yoluma gitmek. Yani artık sohbetimiz olmaz bu kadar sadece
Ben orta yolcuyum. Bir şekilde devam ederiz. Sen kendi derdine yan.Sen öyle san başına gelince anlarsın ne kadar bir güce sahip olduğunu.Sana şimdiden gecmiş olsun. Bir iki ay kendine gelemezsin. @Dosi
Ölmekten beter olacaksın. @DosiBen orta yolcuyum. Bir şekilde devam ederiz. Sen kendi derdine yan.
olayı algılamadın galiba, düşmanım olduğun an senle en ufak bir iletişimim olmaz. Ne sanıyorsun kendiniSen öyle san. Ahahahaha. 😂
Bu iyiydi işteBen orta yolcuyum. Bir şekilde devam ederiz. Sen kendi derdine yan.
sende abartma artık sjjsjs @Yakamoz-AsiÖlmekten beter olacaksın. @Dosi
Derdim yok ki yanayım.
Sosu severim fıjık yapınca “O “ geliyor yapma. Sonra kızıyorsun yok yere azar işitiyorum.olayı algılamadın galiba, düşmanım olduğun an senle en ufak bir iletişimim olmaz. Ne sanıyorsun kendini
Bu iyiydi işte
sende abartma artık sjjsjs @Yakamoz-Asi
Düşman olacak bir seviyeye gelemeyeceğin için, benlik problem yok. Ayın favori üyesi olmak için tutuşan @12.Adam düşünsün. Anladın. (Son lafı Alize gibi oku)olayı algılamadın galiba, düşmanım olduğun an senle en ufak bir iletişimim olmaz. Ne sanıyorsun kendini
Farklı birini görünce şaşırmış gibi. Oyuncağı elinden alınınca ağlamaya devam ediyor 😉Yalnız @12.Adam en az 2 kere ayın üyesi 1 kere yılın üyesi oldu (olduğu sene önceki sefer 2 kere kazanan üyemiz katılmamıştı)
Anladın 🧏🏼♀️
Doğru söze ne denir.Bi bana gücün yetmedi ha bide @serhatt ’a
Benle aran kötüyken yaşamayacağının farkında olman iyi bir şey
En başta böyle dokunaklı yazsaydın hiç uğraşmazdım senle, yelkenler hemen suya inerdi @12.AdamHerkese iyi geceler dilerim. Ben bugünlük kaçar. Laflarımdan kırılan olduysa affola. Ara ara yine gireceğim ama cevap yazmam çok absürt bir şey olmadıkça. Beni adaylığımı şartlar altında doğru bulan ve beni seçen seçmeyen herkese tekrardan çok büyük bir teşekkür ederim. Sağ olun var olun.
İyi ki varsınız. Hayata atılmaya çalışan birisini güldürdünüz..