1 günlük kara listemde olsan olma mı ya 🙏😂sarhoşluğun geçsin kendine gel, sonra konuşuruz 👍
1 günlük kara listemde olsan olma mı ya 🙏😂sarhoşluğun geçsin kendine gel, sonra konuşuruz 👍
Sildiğin mesajda ciddi miydin?Tebrikler @Hobbit.
Yanlış görmüşüm.Sildiğin mesajda ciddi miydin?
Benimle baş edeceğini düşünüyorsan al listene, ben iyi bir arkadaşım ama çok can yakan bir düşmanım @Yakamoz-Asi @12.Adam1 günlük kara listemde olsan olma mı ya 🙏😂
Neyi sildi? 🤔Sildiğin mesajda ciddi miydin?
24 saat bea, ne olacak. Sonra yine dostum @Dosi 'sin. 😍Benimle baş edeceğini düşünüyorsan al listene, ben iyi bir arkadaşım ama çok can yakan bir düşmanım @Yakamoz-Asi @12.Adam
Gözlerimden şüphe etmeye başlamıştım tam, thx.
Çatla, demem neyi sildiğini.
Arada sırada bu meseleden dolayı ileride takılmalara devam etmeye izin verirsen kabul 1 dakika olsun.Çatla, demem neyi sildiğini.
24 saat mi? Bari 2 dakika deseydin, 1 gün ömre bedeldir. O kadar kötü düşmanım
R yapmana sevindimNeyse, her dediğim şey işin goygoy kısmıydı. Beni seçime koyan, finale yükselten ve dahil beni seçen herkese çok ama çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. 😍😍🥰
------
Arada sırada bu meseleden dolayı ileride takılmalara devam etmeye izin verirsen kabul 1 dakika olsun.
Bende biraz eğlendim diyelim. R demeyelim. )R yapmana sevindim
Dozunu artırırsan misliyle geri alırsın
Çok ayıp. 😂Çatla, demem neyi sildiğini.
Saydığın sözlere say. Benim sinirim kolay geçmezBende biraz eğlendim diyelim. R demeyelim. )
------
Çok ayıp. 😂
Ooooo, benim ki neden kolay geçiyor o zaman.Saydığın sözlere say. Benim sinirim kolay geçmez
Ben sana kötü sözler söylemedim ama. Sen durduk yere bana bilendin, foruma girememe olayını benden bildin. Benim tek yaptığım senin göremediğini bile bile gıcıklığına dm’de yazmam oldu iyi ki de öyle yaptım @12.Adam @Yakamoz-AsiOoooo, benim ki neden kolay geçiyor o zaman.
biz küçük sorunları mesele etmeyiz, başka kapıya@xemrexxx yi salarım üstüne. @Yakamoz-Asi
Teşekkür ederim 🙂@Hobbit Tebrikler...
Adam adam.biz küçük sorunları mesele etmeyiz, başka kapıya
Senin için küçük mesele dedi aslında ama sen bilirsin @xemrexxxTeşekkür ederim 🙂
------
Adam adam.
Herkes ile kavga edemem. 😂Senin için küçük mesele dedi aslında ama sen bilirsin @xemrexxx