Senin için küçük mesele dedi aslında ama sen bilirsin @xemrexxx
hem isveç cadolozuna haddini bildirdi hem de işin içinden sıyrıldıHerkes ile kavga edemem. 😂
Senin için küçük mesele dedi aslında ama sen bilirsin @xemrexxx
hem isveç cadolozuna haddini bildirdi hem de işin içinden sıyrıldıHerkes ile kavga edemem. 😂
@Dosi ile aramı bozma. Yapma böyle şeyler 😀hem isveç cadolozuna haddini bildirdi hem de işin içinden sıyrıldı
hem isveç cadolozuna haddini bildirdi hem de işin içinden sıyrıldı
Başkalarına gerek yok, sen nerdeyse kendin başarıyordun@Dosi ile aramı bozma. Yapma böyle şeyler 😀
@Dosi ile aramı bozma. Yapma böyle şeyler 😀
heyatım ben taktik veririm biz kimleri kimleri gömdük 12 yılda bu forumdaOrtalık savaş alanına dönmüştü. @Yakamoz-Asi ’yi o kadar etiket ettik korkudan bakmadı
Evet benimle bi kavga etmeye çalıştıda elinde patladı @Hobbit ’in
------
Başkalarına gerek yok, sen nerdeyse kendin başarıyordun
Yooo, elimde patlamadı aslında. Bir süre krallığımı yaşamak istiyorum sadece.Ortalık savaş alanına dönmüştü. @Yakamoz-Asi ’yi o kadar etiket ettik korkudan bakmadı
Evet benimle bi kavga etmeye çalıştıda elinde patladı @Hobbit ’in
Bi bana gücün yetmedi ha bide @serhatt ’aheyatım ben taktik veririm biz kimleri kimleri gömdük 12 yılda bu forumda
Benle aran kötüyken yaşamayacağının farkında olman iyi bir şeyYooo, elimde patlamadı aslında. Bir süre krallığımı yaşamak istiyorum sadece.
niye size ateş edeyim birinizi dış mihrak diğerinizi edepsizlik kaynağı olarak sundum foruma işime yarıyorsunuzBi bana gücün yetmedi ha bide @serhatt ’a
Benle aran kötüyken yaşamayacağının farkında olman iyi bir şey
Vay, en azından baş edemediğimi itiraf etmiş oldunniye size ateş edeyim birinizi dış mihrak diğerinizi edepsizlik kaynağı olarak sundum foruma işime yarıyorsunuz
itiraf nerede 😱Vay, en azından baş edemediğimi itiraf etmiş oldun
Bu şekilde kendini avutmana müsade ediyorum
Forumda eskiyim ama çok aktif değildim. Senin kaldığın süre kadar aktif olsaydım beni tanıyıp arkalananlar olurdu. Henüz daha o kadar gücü bulamadım.Başkalarına gerek yok, sen nerdeyse kendin başarıyordun
Bizi sevdiğini biliyordum biz olmazsak sıkılırsın sende haklısınitiraf nerede 😱
heyatım herkesle ters düşüp yok edersem napıcam forumda @Angelica müge anlı mı yorumlucam tüm gün
Ben kısa sürede arkadaş edindim ama şimdi mevzu bu değil, ayrıca tek başıma tartışmaların üstesinden geldim. Eski defterleri açmayayım ama baya karışık durumlar oldu zamanındaForumda eskiyim ama çok aktif değildim. Senin kaldığın süre kadar aktif olsaydım beni tanıyıp arkalananlar olurdu. Henüz daha o kadar gücü bulamadım.
Onu bunu bilmem artık, devran döndü. Artık ben geldim. Yaşasın yeni Kral dedirteceğim herkese. 😂😂Bizi sevdiğini biliyordum biz olmazsak sıkılırsın sende haklısın
------
Ben kısa sürede arkadaş edindim ama şimdi mevzu bu değil, ayrıca tek başıma tartışmaların üstesinden geldim. Eski defterleri açmayayım ama baya karışık durumlar oldu zamanında
Yine uçmaya başladın kolay gelsin benim son dolu dolu aktiflik haftamOnu bunu bilmem artık, devran döndü. Artık ben geldim. Yaşasın yeni Kral dedirteceğim herkese. 😂😂
Geçen haftada böyle diyordun. Sonra mesajımı alıntılayıp haklılığımı kabul ettin. Bu da öyle olacak.Yine uçmaya başladın kolay gelsin benim son dolu dolu aktiflik haftam
Yoğurt var mı?Arkadaş güç zehirlenmesi yaşıyor.
Şu an şaşkınım sadece…
İkide bir admini etiket etme. Sevmez kendisi.
İstemez sevme, bir sürü şey saydırdın
------
Havan batsın. Merak etme, bir ay sende duracak
Yürek mi yedin ? Alırlar façanı aşağıya.Geçen haftada böyle diyordun. Sonra mesajımı alıntılayıp haklılığımı kabul ettin. Bu da öyle olacak.
Haklılığın yardımlarımız ile oldu ama neyseGeçen haftada böyle diyordun. Sonra mesajımı alıntılayıp haklılığımı kabul ettin. Bu da öyle olacak.
Kapak.Haklılığın yardımlarımız ile oldu ama neyse
Yok yok takıldığımı biliyorlar. Ama yılın üyesi olma konusunda kararlıyımYoğurt var mı?
Yürek mi yedin ? Alırlar façanı aşağıya.
Dikkat et o sana takmasın takarsa fena olur. @DosiYok yok takıldığımı biliyorlar. Ama yılın üyesi olma konusunda kararlıyım
Çok üzerine gitmeyelim yazık daha yeni yetkisizliği yaşadıDikkat et o sana takmasın takarsa fena olur. @Dosi