3 film aynı gün izleyince beynimi yordum, buraya fazla enerjimi veremedim bundan dolayı
@baron ’un olayı çok başka, aslında bi açık kapı bırakmıştım ama yine ve yeniden hayal kırıklığı
Yarına daha sağlıklı düşünüp karar vereceğimden emimin
3 film aynı gün izleyince beynimi yordum, buraya fazla enerjimi veremedim bundan dolayı
3 film aynı gün izleyince beynimi yordum, buraya fazla enerjimi veremedim bundan dolayıbi @Hobbit bi @baron ile uğraşma eklenince kısa kestim. Hobbit’in yaşadığı sevince yoruyorum bu tarz konuşmalarını, son duygusal yazısı ile unuttum o mevzuları.
@baron ’un olayı çok başka, aslında bi açık kapı bırakmıştım ama yine ve yeniden hayal kırıklığıdemekki olması gereken böyleymiş.
Yarına daha sağlıklı düşünüp karar vereceğimden emimin![]()
Telafi süresi bu gece itibari ile sona eriyor
Telafi süresi bu gece itibari ile sona eriyorhaftalarca vakti vardı ama olmadı. Artık defter kapandı. Eski zamanın hatırına yok saymayız (engel atmayız)
yeri gelir forumda elbet alıntı ettiği mesajlara cevap veririz bugün gibi…
Kıyma bu seferlik ek süre ver @baron 'a
(Ne iyimser avukatım yahu herkes için bir şeyler yapıyorum)
İyilik meleğisin
Yeni bir düzene başlıyorum malum. Bugün özgürlüğümün son günüydü(Cumartesilerimi iyi bilir ama buna rağmen kılını kıpırdamadı) geçti geçiyor yani
![]()
Aaaaaa gızzzzzz bizzzz napıyoruzzzz odunlamı kovalıyoruzzzz 🤣😂🤣😂🤣🤣🤣Teşekkür ederim canım. Bu forumun bana karşı en kibar olan üyesi sensinbir süredir sessizsin. Seni yine sahalara bekliyoruz
![]()
Aa iyi ki bi @Zeyno ’mu övdüm hepiniz ne kıskanıp içerledinizAaaaaa gızzzzzz bizzzz napıyoruzzzz odunlamı kovalıyoruzzzz 🤣😂🤣😂🤣🤣🤣
Ne dedin ki ?Aa iyi ki bi @Zeyno ’mu övdüm hepiniz ne kıskanıp içerlediniz
Dediğimin arkasındayım 😎 @12.Adam @Yakamoz-Asi
Vallahide odunla kovalıyormuşuz 🤪🤪🤪🤪 @12.Adam @Yakamoz-AsiAa iyi ki bi @Zeyno ’mu övdüm hepiniz ne kıskanıp içerlediniz
Pek inanamıyoruz sana. Sağın solun belli olmuyor 😅Aa iyi ki bi @Zeyno ’mu övdüm hepiniz ne kıskanıp içerlediniz
🤦🏻♀️ böyle bir ifade olsa keşke reaksiyonlarda. Bir tek sana kullanılır @Yakamoz-AsiNe dedin ki ?@Yakamoz-Asi
Sen çok fazla kaşınmaya başladın ha, dünkü gibi sesin kesilse fena olmazPek inanamıyoruz sana. Sağın solun belli olmuyor 😅
Bana mı ? 😱🤦🏻♀️ böyle bir ifade olsa keşke reaksiyonlarda. Bir tek sana kullanılır @Yakamoz-Asi
Yeri geldiğinde dosyayı tekrar açıcam. Simdilik dosyayı rafa kaldırmayı planlıyorum. 🙂
Sen çok fazla kaşınmaya başladın ha, dünkü gibi sesin kesilse fena olmazen son duygusal yazı yazdın geçmişi silmiştik. zorlama şansını
🤦🏻♀️ böyle bir ifade olsa keşke reaksiyonlarda. Bir tek sana kullanılır @Yakamoz-Asi
Bana mı ? 😱
Tokadını yesin bir nevri dönsün sokağından bile geçmez.Sen Dosi ile fazla uğraṣma benden bir tavsiye olsun.![]()