- Reaksiyon puanı
- 114,183
- Puanı
- 1,060
Ben kadrolu has ve belkide tek seyirciyimSayın sunucumuz Zeynep Ayrıık.
Favorim sensinBeni de yaz @hayret bi şey
Ben kadrolu has ve belkide tek seyirciyimSayın sunucumuz Zeynep Ayrıık.
Favorim sensinBeni de yaz @hayret bi şey
O zaman tek ve favori seyircim sensin.Ben kadrolu has ve belkide tek seyirciyim
Favorim sensin
Tamam teşekkürlerBen kadrolu has ve belkide tek seyirciyim
Favorim sensin
Olur. Güzel fikirSizler de katılmak istemez misiniz arkadaşlar?
Her gün tek tek girerek tahmin yapmanıza gerek olmayacak. Şuan ön elemede yaptığım gibi o aşamada tahmin edilecek olan yapımların hepsini tek seferde yayınlayacağım. Tüm tahminlerinizi bir anda göndererek uğraşmamış olursunuz.
@Özgür , @mesmeso61, @denizz19 , @anniegrant , @Yiğitt , @Turkuazz , @Tolstoyevski , @STARAN , @Burak97 , @Felon, @Sherlock , @seyfullXh , @Alos , @Gizmen , @kerem , @Ahmed , @alperuz, @Bully , @S.G.A.T. , @doan56
Yazdım, hadi bakalım Deniz EfendiBeni de yaz @hayret bi şey
Ekledim, tahminlerini gönderebilirsin Konuda hangi yapımları tahmin edeceğimiz yazıyorOlur. Güzel fikir
İstersen tahminlerini bana özel mesaj olarak at. Böyle tahminini görürler.Menajerimi Ara:
Total: 3.10
AB: 3.32
ABC: 3.25
Silebilirmiyim burdan Tahminlerimi. O zaman şu anda Uyanışa bakıyorum. Biraz sonra bitecek. O zaman atarımİstersen tahminlerini bana özel mesaj olarak at. Böyle tahminini görürler.
Ve sana nasıl özel mesaj atabiliyorum bu sayfadaİstersen tahminlerini bana özel mesaj olarak at. Böyle tahminini görürler.
Tabi silebilirsin. Hiç sıkıntı değil.Silebilirmiyim burdan Tahminlerimi. O zaman şu anda Uyanışa bakıyorum. Biraz sonra bitecek. O zaman atarım
Ben sana mesaj attım, oradan devam edebilirsinVe sana nasıl özel mesaj atabiliyorum bu sayfada
Bence buraya yazacağına, Yarışmayan birine özel mesaj kutusundan yollayabilirsin. Herkes yollamadan önce de olabilir.Arkadaşlar bende yarışmadayım ve tahminlerimi buraya yazacağım. Sizlerin tahminlerini görüyorum ama siz benimkileri görmediğiniz için haksızlık be yanlış anlaşılma olmaması için buraya yazıyorum. Zaten iddiam da yok yarışmada. Amaç fazladan yarışmacı olmak
Menajerimi Ara
Total: 4
AB: 4.3
ABC1: 4.2
Masumlar Apartmanı
Total: 10.8
AB: 14
ABC1: 14
Bu hatırlatma mesajıdır, tahminlerini yapmayanlar bana özel mesaj yoluyla gönderebilir
@haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @emreemreu @Hachiko @Veteran @Aserat @Gerekli24 @12.Adam @slhttnmtl @The_Erinch @doan56 @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey @denizz19 @Burak97
Gerek yok böyle bir şeye, sana güveniyoruz.Arkadaşlar bende yarışmadayım ve tahminlerimi buraya yazacağım. Sizlerin tahminlerini görüyorum ama siz benimkileri görmediğiniz için haksızlık be yanlış anlaşılma olmaması için buraya yazıyorum. Zaten iddiam da yok yarışmada. Amaç fazladan yarışmacı olmak
Menajerimi Ara
Total: 4
AB: 4.3
ABC1: 4.2
Masumlar Apartmanı
Total: 10.8
AB: 14
ABC1: 14
Bu hatırlatma mesajıdır, tahminlerini yapmayanlar bana özel mesaj yoluyla gönderebilir
@haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @emreemreu @Hachiko @Veteran @Aserat @Gerekli24 @12.Adam @slhttnmtl @The_Erinch @doan56 @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey @denizz19 @Burak97
Bu çok mantıklı, bundan sonraki tahminleri öyle yaparımBence buraya yazacağına, Yarışmayan birine özel mesaj kutusundan yollayabilirsin. Herkes yollamadan önce de olabilir.
Teşekkür ederimGerek yok böyle bir şeye, sana güveniyoruz.
Bana yollayabilirsinBu çok mantıklı, bundan sonraki tahminleri öyle yaparım
Tamamdır Teşekkür ederimBana yollayabilirsin
Bazen aktif olmasa da en azından yolladığın yer var ve seninde kafan rahat olur.