2020 Reyting Tahminleri Yarışması 2. Sezonuyla Başlıyor! ÖN ELEME HAFTASI

Geçen sezon bayağı keyifli olmuştu, katılırım :D
Ekledim, teşekkürler . Eğlenicez yine:D
Geçen seferin intikamını almam lazım katılıyorum. :A
Hadi bakalım, beklenti yüksek :A
Katılmak istiyorum tahminleri sana özelden mi yazacağız
İster buradan ister özelden. Ancak özelden göndermen daha sağlıklı olur. Bir yerden sonra tahminlerini hep tutturanlardan kopya çekilmesini önlemek için :)

Müsait oldukça yazarım belki hepsine bile yazabilirim neyse katılıyorum. :D
Ekledim, tüm haftanın tahminlerini tek seferde gönderen çok kişi var. Sende öyle yapabilirsin. :)

Katılmak istiyorum geçen sene bayağı yürümüştüm ama yoğunluktan tahminleri atlarmıyım diye tereddüt ediyorum.
Senle samimi olmamı sağlayan etkinliğin :bhr: ,az Nisa için kavga etmiyorduk be @hayret bi şey , bak aklıam geldi de :X :A
Ekledim :) Haftanın başında hepsini bir anda gönder. Düzeltmek istediklerini ara ara girip düzeltirsin. Ah Nisa ahh :D

Şimdiden kolay gelsin @hayret bi şey
Tekrar başlatmana sevindim. Ben haftaya biraz ara vereceğim oyüzden yine sadece seyircin olurum. Baya katılımcın olmuş ve olurda😊 Beni etiketlemeye devam et ama, takip etmeyi istiyorum sizleri🤗

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey
Şimdiden kolay gelsin @hayret bi şey
Tekrar başlatmana sevindim. Ben haftaya biraz ara vereceğim oyüzden yine sadece seyircin olurum. Baya katılımcın olmuş ve olurda😊 Beni etiketlemeye devam et ama, takip etmeyi istiyorum sizleri🤗
Teşekkürler :) Etiketlerim tabi ki :)

20'nin üstüne çıkartmayı düşünüyorum katılımcıları. :D

• Harika
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Sizler de katılmak istemez misiniz arkadaşlar?
Her gün tek tek girerek tahmin yapmanıza gerek olmayacak. Şuan ön elemede yaptığım gibi o aşamada tahmin edilecek olan yapımların hepsini tek seferde yayınlayacağım. Tüm tahminlerinizi bir anda göndererek uğraşmamış olursunuz.

@Özgür , @mesmeso61, @denizz19 , @anniegrant , @Yiğitt , @Turkuazz , @Tolstoyevski , @STARAN , @Burak97 , @Felon, @Sherlock , @seyfullXh , @Alos , @Gizmen , @kerem , @Ahmed , @alperuz, @Bully , @S.G.A.T. , @doan56

Her gün tek tek girerek tahmin yapmanıza gerek olmayacak. Şuan ön elemede yaptığım gibi o aşamada tahmin edilecek olan yapımların hepsini tek seferde yayınlayacağım. Tüm tahminlerinizi bir anda göndererek uğraşmamış olursunuz.

@Özgür , @mesmeso61, @denizz19 , @anniegrant , @Yiğitt , @Turkuazz , @Tolstoyevski , @STARAN , @Burak97 , @Felon, @Sherlock , @seyfullXh , @Alos , @Gizmen , @kerem , @Ahmed , @alperuz, @Bully , @S.G.A.T. , @doan56
olur

• Beğendim

Yazabilirsin beni de. :D

• Harika