ÜzdünBen katılmayacağım bu sezon
2021'de bekliyorum o zaman
ÜzdünBen katılmayacağım bu sezon
Geçen sezon bayağı keyifli olmuştu, katılırımKatılmak isteyen arkadaşlar bana bildirebilir.
Geçen seferin intikamını almam lazım katılıyorum.Katılmak isteyen arkadaşlar bana bildirebilir.
KatılıyorumKatılmak isteyen arkadaşlar bana bildirebilir.
Ekledim, teşekkürler . Eğlenicez yineGeçen sezon bayağı keyifli olmuştu, katılırım
Hadi bakalım, beklenti yüksekGeçen seferin intikamını almam lazım katılıyorum.
İster buradan ister özelden. Ancak özelden göndermen daha sağlıklı olur. Bir yerden sonra tahminlerini hep tutturanlardan kopya çekilmesini önlemek içinKatılmak istiyorum tahminleri sana özelden mi yazacağız
Ekledim, tüm haftanın tahminlerini tek seferde gönderen çok kişi var. Sende öyle yapabilirsin.Müsait oldukça yazarım belki hepsine bile yazabilirim neyse katılıyorum.
Ekledim Haftanın başında hepsini bir anda gönder. Düzeltmek istediklerini ara ara girip düzeltirsin. Ah Nisa ahhKatılmak istiyorum geçen sene bayağı yürümüştüm ama yoğunluktan tahminleri atlarmıyım diye tereddüt ediyorum.
Senle samimi olmamı sağlayan etkinliğin ,az Nisa için kavga etmiyorduk be @hayret bi şey , bak aklıam geldi de
Teşekkürler Etiketlerim tabi kiŞimdiden kolay gelsin @hayret bi şey
Tekrar başlatmana sevindim. Ben haftaya biraz ara vereceğim oyüzden yine sadece seyircin olurum. Baya katılımcın olmuş ve olurda😊 Beni etiketlemeye devam et ama, takip etmeyi istiyorum sizleri🤗
olurSizler de katılmak istemez misiniz arkadaşlar?
Her gün tek tek girerek tahmin yapmanıza gerek olmayacak. Şuan ön elemede yaptığım gibi o aşamada tahmin edilecek olan yapımların hepsini tek seferde yayınlayacağım. Tüm tahminlerinizi bir anda göndererek uğraşmamış olursunuz.
@Özgür , @mesmeso61, @denizz19 , @anniegrant , @Yiğitt , @Turkuazz , @Tolstoyevski , @STARAN , @Burak97 , @Felon, @Sherlock , @seyfullXh , @Alos , @Gizmen , @kerem , @Ahmed , @alperuz, @Bully , @S.G.A.T. , @doan56
Ekledim, listede yazan yapımların tahminleri yapılacak. Son tahmin süreleri de yazıyor. Ancak hepsini bir anda da yapabilirsin
olur yaparızEkledim, listede yazan yapımların tahminleri yapılacak. Son tahmin süreleri de yazıyor. Ancak hepsini bir anda da yapabilirsin
İster buraya ister özel mesaj olarak bana gönder. Ama buraya yazarsan diğer yarışmacılar tahminlerini görür. O yüzden özelden göndermen senin için daha sağlıklı olurtahmını bu sayfayamı yazcaz
reyting tahmını dimi bu anladım 🙂 🙂İster buraya ister özel mesaj olarak bana gönder. Ama buraya yazarsan diğer yarışmacılar tahminlerini görür. O yüzden özelden göndermen senin için daha sağlıklı olur
Aynen elemeli sistemin olacağı bir reyting tahmin yarışmasıreyting tahmını dimi bu anladım 🙂 🙂
tm simdi anladım msj olrak yazarımAynen elemeli sistemin olacağı bir reyting tahmin yarışması
Yazabilirsin beni de.Sizler de katılmak istemez misiniz arkadaşlar?
Her gün tek tek girerek tahmin yapmanıza gerek olmayacak. Şuan ön elemede yaptığım gibi o aşamada tahmin edilecek olan yapımların hepsini tek seferde yayınlayacağım. Tüm tahminlerinizi bir anda göndererek uğraşmamış olursunuz.
@Özgür , @mesmeso61, @denizz19 , @anniegrant , @Yiğitt , @Turkuazz , @Tolstoyevski , @STARAN , @Burak97 , @Felon, @Sherlock , @seyfullXh , @Alos , @Gizmen , @kerem , @Ahmed , @alperuz, @Bully , @S.G.A.T. , @doan56