Evet beklediğim transferlerden birisi daha gerçekleştiYazabilirsin beni de.![]()
Evet beklediğim transferlerden birisi daha gerçekleştiYazabilirsin beni de.![]()
Tahminlerimi bile yolladım.Evet beklediğim transferlerden birisi daha gerçekleştiEkledim
![]()
bende yoloadım sana öyleydi galıbaEvet beklediğim transferlerden birisi daha gerçekleştiEkledim
![]()
Aynenbende yoloadım sana öyleydi galıba
Ekledim bile
@denizz19 gibi hepsinin fragmanlarını inceleyip ona göre analiz yapıp yollayacağım gün içinde.Ekledim bile
Bugün başlıyor, tüm tahminleri bir anda gönder rahat etDeğiştirecek olduğunu istediğin zaman değiştirebiliyorsun Zaten biliyorsun
![]()
Geçmiş reytinglere de bakmayı unutma@denizz19 gibi hepsinin fragmanlarını inceleyip ona göre analiz yapıp yollayacağım gün içinde.![]()
Katılırım tam benlik..Sizler de katılmak istemez misiniz arkadaşlar?
Her gün tek tek girerek tahmin yapmanıza gerek olmayacak. Şuan ön elemede yaptığım gibi o aşamada tahmin edilecek olan yapımların hepsini tek seferde yayınlayacağım. Tüm tahminlerinizi bir anda göndererek uğraşmamış olursunuz.
@Özgür , @mesmeso61, @denizz19 , @anniegrant , @Yiğitt , @Turkuazz , @Tolstoyevski , @STARAN , @Burak97 , @Felon, @Sherlock , @seyfullXh , @Alos , @Gizmen , @kerem , @Ahmed , @alperuz, @Bully , @S.G.A.T. , @doan56
Doğru, onlar da vardı.Geçmiş reytinglere de bakmayı unutma![]()
EkledimKatılırım tam benlik..![]()
Onları fikir için ele alabilirsiniz evetgeçmiş reytinghlerden tahmın yapcaz
Eee o zaman finalde görüşürüzDoğru, onlar da vardı.Hepsine bakıp toplu yollayacağım.
Bu sefer iddialıyım.
Son zamanlarda @Aserat ın yaptığı tahminlerde bayağı iyi gittiğim için sürdürmek istiyorum başarımı.
![]()
Favorim sensinGeçen sezon bayağı keyifli olmuştu, katılırım![]()
Favorim sensinGeçen seferin intikamını almam lazım katılıyorum.![]()
Favorim sensinKatılmak istiyorum tahminleri sana özelden mi yazacağız
Favorim sensinKatılıyorum
Favorim sensinMüsait oldukça yazarım belki hepsine bile yazabilirim neyse katılıyorum.![]()
Favorim sensinKatılmak istiyorum geçen sene bayağı yürümüştüm ama yoğunluktan tahminleri atlarmıyım diye tereddüt ediyorum.
Senle samimi olmamı sağlayan etkinliğin,az Nisa için kavga etmiyorduk be @hayret bi şey , bak aklıam geldi de
![]()
![]()
Favorim sensinYazabilirsin beni de.![]()
Favorim sensin
Favorim sensinKatılırım tam benlik..![]()
saol tesekuurlerFavorim sensin
Favorim sensin
Favorim sensin
Favorim sensin
Favorim sensin
Favorim sensin
Favorim sensin
Favorim sensin
Favorim sensin
@doan56 favorim sensin
Herkese bol şans
@hayret bi şey seyirci moduna girdim şimdiden![]()
SüperFavorim sensin
Favorim sensin
Favorim sensin
Favorim sensin
Favorim sensin
Favorim sensin
Favorim sensin
Favorim sensin
Favorim sensin
@doan56 favorim sensin
Herkese bol şans
Ben Bilmem Eşim Bilir'de her çifte sizi tutuyorum diyen İlker Ayrık'a benzedin.Favorim sensin
Favorim sensin
Favorim sensin
Favorim sensin
Favorim sensin
Favorim sensin
Favorim sensin
Favorim sensin
Favorim sensin
@doan56 favorim sensin
Herkese bol şans
Sayın sunucumuz Zeynep Ayrıık.Favorim sensin
Favorim sensin
Favorim sensin
Favorim sensin
Favorim sensin
Favorim sensin
Favorim sensin
Favorim sensin
Favorim sensin
@doan56 favorim sensin
Herkese bol şans