1. de hiç beklemediğimiz biri çıkar.3. güne kalmaz A Grubu öne geçer merek etme sen![]()
1. de hiç beklemediğimiz biri çıkar.3. güne kalmaz A Grubu öne geçer merek etme sen![]()
Ben hangisiyimTemsili B Grubu
M.City
Real Madrid
Bayern Münih
Psg![]()
Ben limitimi doldurdum ve aklıma başka kimse gelmiyor.Kim acaba ?![]()
Merak etme önümüzde daha 4 gün var.Beklediğimden iyi almışım, bir adım gerideyim ama yarına zirveyi ele geçirmeye geliyorum.
@slhttnmtl kendi ayağına sıkıp bizi de diğerlerinden korumak mı? 10/10 hareket.![]()
+1Beklediğimden iyi almışım, bir adım gerideyim ama yarına zirveyi ele geçirmeye geliyorum.
@slhttnmtl kendi ayağına sıkıp bizi de diğerlerinden korumak mı? 10/10 hareket.![]()
Evet o kişi şey mi yarışmanın yapımcısıBen limitimi doldurdum ve aklıma başka kimse gelmiyor.![]()
Dört gün zirve yine benim, rahat olalım lütfen.Merak etme önümüzde daha 4 gün var.![]()
Bu şekil kurtarırız kendimizi, ben direkt zirveye çıkayım da siz hafta sonu uğraşırsınız.+1
Ama belli de olmaz biz düşük gidersek şansımızı kaybederiz
Evet o kişi şey mi yarışmanın yapımcısı![]()
Doğru söze ne denir.+1
Ama belli de olmaz biz düşük gidersek şansımızı kaybederiz
Evet o kişi şey mi yarışmanın yapımcısı![]()
İşte ortalık şimdi kızıştı A GrubundaBu şekil kurtarırız kendimizi, ben direkt zirveye çıkayım da siz hafta sonu uğraşırsınız.![]()
İyi ben de haftasonu da tahmin yaparım.Dört gün zirve yine benim, rahat olalım lütfen.![]()
![]()
Hadi bakalımDoğru söze ne denir.
Yarışmanın yapımcısı beklediğim bir kişi açıkçası.![]()
Elimin ayarı kötüymüş, kendimi ateşe attım.İşte ortalık şimdi kızıştı A Grubunda![]()
Senin yerinde kim olsa aynısını yapar.Hadi bakalım
Elenicem diyerek finale de kalırsam şampiyon olmak için her türlü pisliği yaparım![]()
Neyse bakalım bende merakla bekliyorum diğer günleriSenin yerinde kim olsa aynısını yapar.![]()
Yeni sezon olmayacak mı?Neyse bakalım bende merakla bekliyorum diğer günleriBitsin de kurtulayım artık diyorum itiraf etmek gerekirse
![]()
2021'de olur. 2 sezon yine. Biri ocak-şubat gibi, diğeri yeni sezon başlayıncaYeni sezon olmayacak mı?![]()