1. de hiç beklemediğimiz biri çıkar.3. güne kalmaz A Grubu öne geçer merek etme sen
1. de hiç beklemediğimiz biri çıkar.3. güne kalmaz A Grubu öne geçer merek etme sen
Ben hangisiyimTemsili B Grubu
M.City
Real Madrid
Bayern Münih
Psg
Ben limitimi doldurdum ve aklıma başka kimse gelmiyor.Kim acaba ?
Merak etme önümüzde daha 4 gün var.Beklediğimden iyi almışım, bir adım gerideyim ama yarına zirveyi ele geçirmeye geliyorum.
@slhttnmtl kendi ayağına sıkıp bizi de diğerlerinden korumak mı? 10/10 hareket.
+1Beklediğimden iyi almışım, bir adım gerideyim ama yarına zirveyi ele geçirmeye geliyorum.
@slhttnmtl kendi ayağına sıkıp bizi de diğerlerinden korumak mı? 10/10 hareket.
Evet o kişi şey mi yarışmanın yapımcısıBen limitimi doldurdum ve aklıma başka kimse gelmiyor.
Dört gün zirve yine benim, rahat olalım lütfen.Merak etme önümüzde daha 4 gün var.
Bu şekil kurtarırız kendimizi, ben direkt zirveye çıkayım da siz hafta sonu uğraşırsınız.+1
Ama belli de olmaz biz düşük gidersek şansımızı kaybederiz
Evet o kişi şey mi yarışmanın yapımcısı
Doğru söze ne denir.+1
Ama belli de olmaz biz düşük gidersek şansımızı kaybederiz
Evet o kişi şey mi yarışmanın yapımcısı
İşte ortalık şimdi kızıştı A GrubundaBu şekil kurtarırız kendimizi, ben direkt zirveye çıkayım da siz hafta sonu uğraşırsınız.
İyi ben de haftasonu da tahmin yaparım.Dört gün zirve yine benim, rahat olalım lütfen.
Hadi bakalımDoğru söze ne denir.
Yarışmanın yapımcısı beklediğim bir kişi açıkçası.
Elimin ayarı kötüymüş, kendimi ateşe attım.İşte ortalık şimdi kızıştı A Grubunda
Senin yerinde kim olsa aynısını yapar.Hadi bakalım
Elenicem diyerek finale de kalırsam şampiyon olmak için her türlü pisliği yaparım
Neyse bakalım bende merakla bekliyorum diğer günleri Bitsin de kurtulayım artık diyorum itiraf etmek gerekirseSenin yerinde kim olsa aynısını yapar.
Yeni sezon olmayacak mı?Neyse bakalım bende merakla bekliyorum diğer günleri Bitsin de kurtulayım artık diyorum itiraf etmek gerekirse
2021'de olur. 2 sezon yine. Biri ocak-şubat gibi, diğeri yeni sezon başlayıncaYeni sezon olmayacak mı?