Er meydanında çarpışacağız YİĞİDİMHAYRET Bİ ŞEY AMA YA...
Er meydanında çarpışacağız YİĞİDİMHAYRET Bİ ŞEY AMA YA...
Bizim grup rahat, çıkamayan düşünsün. Bizden çıkan şanslı, çıkamayan elenir gider B Grubu ile ortak turda.Er meydanında çarpışacağız YİĞİDİM
Toparlamazsak öyle görünüyor. Ben bugünkü tahminlerime güveniyorum, siz düşünün orasınıBizim grup rahat, çıkamayan düşünsün. Bizden çıkan şanslı, çıkamayan elenir gider B Grubu ile ortak turda.
Büyük konuşmamak gerek bugün bana yarın sana lazım olur.Zirvedeyim zaten, gerek yok öyle şeylere. Belki @slhttnmtl lazım olabilir...
Haaaaaa Bakınız;Ali KoçNe veriyorlarsa iki katını teklif ediyorum
Güzelmiş diğerleri ne acaba ?Final haftasında olacak değişikliklerden ilki;
**Final haftasında şuan ki gibi çok fazla yapım olmayacak. Daha çok prime-time kuşağında yayınlanan yapımlara ağırlık verilecek. Buraya kadar pek değişiklik yok. Değişiklik kısmı ise artık işin içine izlenme payları yani ''share'' devreye girecek.
Tıpkı reytingleri tahmin ettiğimiz gibi artık yapımların izlenme paylarını da tahmin edeceğiz.
(Share, bir programın reyting cihazlı açık televizyonların kaçında izlendiğini yüzde olarak verir. )
Diğer değişiklikler yarın ve ertesi günlerde duyurulacaktır.
Yarışmacılarımız: @Aserat @Yiğitt @Veteran @slhttnmtl @STARAN @haluk792 @hayret bi şey @Hazem
Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @serhatt @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Özgür @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
Çok süpriz varGüzelmiş diğerleri ne acaba ?
Sen de çok iyi gidiyorsun yarışmada. bir bakıyorsun yarışmayı kuran 1. oluyor başarılarÇok süpriz var
Sen de çok iyi gidiyorsun yarışmada. bir bakıyorsun yarışmayı kuran 1. oluyor başarılar
kım o suprızYarışmayı kızıştırırım ama birinci olamam tahminimce Favori adaylarım var, onlardan birileri olur gibi. 1 tane de süpriz yapmasını beklediğim birisi var. Bakalım kim olacak
yani bana sen olamazsın diyorsun sen de olabilirsin neden olmayasın ki ? hak eden olsun da ve iyi olan olsun da mühim olan oYarışmayı kızıştırırım ama birinci olamam tahminimce Favori adaylarım var, onlardan birileri olur gibi. 1 tane de süpriz yapmasını beklediğim birisi var. Bakalım kim olacak
Söylenmez burada. Elenirse söylerim, elenmezse final sonuçlarında söylerimkım o suprız
Sen olmazsın diye bir şey söylemedim. Favori adaylarım var dedim. Belki sende onların içindesin. Nerden biliyorsun?yani bana sen olamazsın diyorsun sen de olabilirsin neden olmayasın ki ? hak eden olsun da ve iyi olan olsun da mühim olan o
özelden yazaSöylenmez burada. Elenirse söylerim, elenmezse final sonuçlarında söylerim
Sen olmazsın diye bir şey söylemedim. Favori adaylarım var dedim. Belki sende onların içindesin. Nerden biliyorsun?
hak eden , çok iyi bilen kazansın. sürpriz biri kazanacak bence deSöylenmez burada. Elenirse söylerim, elenmezse final sonuçlarında söylerim
Sen olmazsın diye bir şey söylemedim. Favori adaylarım var dedim. Belki sende onların içindesin. Nerden biliyorsun?
Hayırözelden yaza
Bence dehak eden , çok iyi bilen kazansın. sürpriz biri kazanacak bence de
Elendiğime şükrediyorum.Final haftasında olacak değişikliklerden ilki;
**Final haftasında şuan ki gibi çok fazla yapım olmayacak. Daha çok prime-time kuşağında yayınlanan yapımlara ağırlık verilecek. Buraya kadar pek değişiklik yok. Değişiklik kısmı ise artık işin içine izlenme payları yani ''share'' devreye girecek.
Tıpkı reytingleri tahmin ettiğimiz gibi artık yapımların izlenme paylarını da tahmin edeceğiz.
(Share, bir programın reyting cihazlı açık televizyonların kaçında izlendiğini yüzde olarak verir. )
Diğer değişiklikler yarın ve ertesi günlerde duyurulacaktır.
Yarışmacılarımız: @Aserat @Yiğitt @Veteran @slhttnmtl @STARAN @haluk792 @hayret bi şey @Hazem
Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @serhatt @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Özgür @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
Dur daha yeni başlıyor değişikliklerElendiğime şükrediyorum.
Daha ne olabilir merak ediyorum. KORKUNÇ...Dur daha yeni başlıyor değişiklikler
Özellikle bir değişiklik var ki düşman başına