Tabiki olur. Belki senin de tahmininden uzak reytingleri.Şimdi senin tahmininle benim tahminim bir olabilir mi?
İlk 100'de yoksa en düşük reytingi verenler biraz yüksek puan alsın, buna bir düzenleme gelmeli. @hayret bi şey @Hazem
Tabiki olur. Belki senin de tahmininden uzak reytingleri.Şimdi senin tahmininle benim tahminim bir olabilir mi?
İlk 100'de yoksa en düşük reytingi verenler biraz yüksek puan alsın, buna bir düzenleme gelmeli. @hayret bi şey @Hazem
0.10 bile alsa 0.50 daha yakın 0.80'e. Her türlü kazançlıyım.Tabiki olur. Belki senin de tahmininden uzak reytingleri.
Bende 0.90 verdim çünkü mantıken ilk 100'e girebilmek için en az 0,55 falan alması lazım genelde ve o kadar alsa bile 1 reyting ile tam puan alınacağından yüksek vermek daha iyi.Şimdi senin tahmininle benim tahminim bir olabilir mi?
Bende aynı şekilde 0.90 verdim ...Bende 0.90 verdim çünkü mantıken ilk 100'e girebilmek için en az 0,55 falan alması lazım genelde ve o kadar alsa bile 1 reyting ile tam puan alınacağından yüksek vermek daha iyi.
Bence yüksek yazanlar varsa onlar almasın düşük yazanlar puan alsın zaten üst sınırı belli son yüz kimse o üst sınırBiz niye puan almıyoruz, hepimiz alalım. 0 alsak da hepimiz puan alsak da bir şey değişmiyor ama en azından puanlanalım motivasyonumuz artsın... @hayret bi şey
Ya program 0,40 - 0,50 almışsa? Hakettiğimiz halde almazsak haksızlık olur.Bence yüksek yazanlar varsa onlar almasın düşük yazanlar puan alsın zaten üst sınırı belli son yüz kimse o üst sınır
Bence de, çok haklısın.Bence yüksek yazanlar varsa onlar almasın düşük yazanlar puan alsın zaten üst sınırı belli son yüz kimse o üst sınır
Kimseye puan yok Yıllardır böyle yapıyorumŞimdi senin tahmininle benim tahminim bir olabilir mi?
Alt sınıra tam bakmadım ama @hayret bi şey için iş zor nasıl bir puanlama yapacak bence bu işlere hiç girmemeliydiYa program 0,40 - 0,50 almışsa? Hakettiğimiz halde almazsak haksızlık olur.
Listeye girmeyene puan yok. Şimdiye kadar böyleydi, böyle devam eder sanırım Herkes okeydi bugüne kadar bende anlamadımAlt sınıra tam bakmadım ama @hayret bi şey için iş zor nasıl bir puanlama yapacak bence bu işlere hiç girmemeliydi
Ben karıştırdım ortalığı, hakkını aramada Yiğit gibi olun.Listeye girmeyene puan yok. Şimdiye kadar böyleydi, böyle devam eder sanırım Herkes okeydi bugüne kadar bende anlamadım
Sistemin oysa okey benim haberim yok Sen de listeye girecek şeyler koyListeye girmeyene puan yok. Şimdiye kadar böyleydi, böyle devam eder sanırım Herkes okeydi bugüne kadar bende anlamadım
Valla ben her zaman konuda yazan kuralları okuyun diyorum. Geç kaldın ortalığı karıştırmaktaBen karıştırdım ortalığı, hakkını aramada Yiğit gibi olun.
Bu kadar döküleceklerini bilmiyordum. İlk bölümleriydiSistemin oysa okey benim haberim yok Sen de listeye girecek şeyler koy
En iyisini yapıyorsun.Kimseye puan yok Yıllardır böyle yapıyorum
Temsili B GrubuB grubu ölüm grubu olmuş.
Tebrik ederim herkesi....Birbirimize yakın puanlar almışız...Yarı final 1. gün sonuçları belli oldu!
Güne yeni başlayan günlük dizi Acemi Anneler ve yeni yarışma programı Yeni Bir Ev'in hiç bir kategoride listeye girememesi damga vurdu. Böylelikle iki program da hem kanallarına hemde yarışmacılarımıza hayal kırıklığı yaratmış oldu.
Günün en yüksek puanını B grubundan @Hazem alırken onu A grubundan @hayret bi şey ve yine B grubundan @STARAN 65 puanla takip ettiler.
Sonuçlar konuya eklenmiştir.
Yarışmacılarımız: @Aserat @Yiğitt @Veteran @slhttnmtl @STARAN @haluk792 @hayret bi şey @Hazem
Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @serhatt @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Özgür @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
Temsili B Grubu
M.City
Real Madrid
Bayern Münih
Psg
Güzel puanlar gelmiş yinede ben daha az bekliyordum.Yarı final 1. gün sonuçları belli oldu!
Güne yeni başlayan günlük dizi Acemi Anneler ve yeni yarışma programı Yeni Bir Ev'in hiç bir kategoride listeye girememesi damga vurdu. Böylelikle iki program da hem kanallarına hemde yarışmacılarımıza hayal kırıklığı yaratmış oldu.
Günün en yüksek puanını B grubundan @Hazem alırken onu A grubundan @hayret bi şey ve yine B grubundan @STARAN 65 puanla takip ettiler.
Sonuçlar konuya eklenmiştir.
Yarışmacılarımız: @Aserat @Yiğitt @Veteran @slhttnmtl @STARAN @haluk792 @hayret bi şey @Hazem
Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @serhatt @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Özgür @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock