Akşam olmadan gelirÇok geç olmazsa sevinirim. Zor bir tahmin bizleri bekliyor çünkü.
Akşam olmadan gelirÇok geç olmazsa sevinirim. Zor bir tahmin bizleri bekliyor çünkü.
Teşekkürler.Akşam olmadan gelir
Teşekkürler. Umarım devamı iyi olur..@STARAN MUHTEŞEMSİN
Gayet iyi gitmişim yine.Grup aşaması 2. gün sonuçları belli oldu.
Güne 66 puanla @Yiğitt damgasını vururken onu 58 puan alan @Gerekli24 takip etti.
Toplam puanlarda @STARAN (112 PUAN) bayrağı önde taşıyor.
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz genel anlamda tahminlerde çoğunluğu ters köşeye düşürdü.
@12.Adam ve @Sherlock tahminlerini yapmayarak maalesef 2. gün -10 puan aldılar.
Yarışmacılarımız ; @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @12.Adam @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey @denizz19 @Sherlock
Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97
@Angelica ilk gün unutmasan çok iyi olacaktı abla ya.
Eşkıya iyi tutturdum bence neden bu kadar yüksek beklendi anlamıyorum bence gayet de iyi aldı. Hekimoğlu bozmasa çok daha iyi alacaktımGrup aşaması 2. gün sonuçları belli oldu.
Güne 66 puanla @Yiğitt damgasını vururken onu 58 puan alan @Gerekli24 takip etti.
Toplam puanlarda @STARAN (112 PUAN) bayrağı önde taşıyor.
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz genel anlamda tahminlerde çoğunluğu ters köşeye düşürdü.
@12.Adam ve @Sherlock tahminlerini yapmayarak maalesef 2. gün -10 puan aldılar.
Yarışmacılarımız ; @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @12.Adam @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey @denizz19 @Sherlock
Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97
Sen eski şampiyonsun zorlayacaksın biziBu arada şimdiye kadar bu aşama için yorum yapamamıştım.Aynı grupta yer aldığım ve bana fark atan @Gerekli24 ve @Aserat'ı, onların dışında da diğer gruplarda yer alan, yüksek puanlar alıp şov yapan herkesi tebrik ederim. 👏🏻
@hayret bi şey senin de eline sağlık.Kalan günler için tahminlerimi yollayacağım diye umuyorum...
ikiside başarılı dizi..hangisi lider olcak ..çok zor tahmınlerBu akşam tahminini yapacağımız yapımların en sonki reytingleri;
Kuruluş Osman (24 Haziran 2020 - SEZON FİNALİ)
TOTAL: 10.73
AB: 9.23
ABC1: 10.62
Doğduğun Ev Kaderindir (30 Eylül 2020)
TOTAL: 4.82
AB: 4.84
ABC1: 5.64
Sen Çal Kapımı (30 Eylül 2020)
TOTAL: 7.94
AB: 7.47
ABC1: 8.52
Sadakatsiz (YENİ DİZİ)
@haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @12.Adam @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey @denizz19 @Sherlock
ortağına bir daha ben hatırlatayımbugün yapsın demi @Sherlock
Merak etmeyin, bugün tahminlerimle aranıza geri dönüş yapacağım.
Bu yarışmada kesin konuşmamak lazım her an her şey değişebiliyor.Dün yanlışlıkla en yüksek puanı almıştım neyse böyle de zirvedeyim tabi @serhatt 1-2 güne arayı kapatır.
Aynen ben üst tura çıktım. Kesin grupta sonuncu olurum derken zirveye de oturdum.Bu yarışmada kesin konuşmamak lazım her an her şey değişebiliyor.
Böyle devam.Aynen ben üst tura çıktım. Kesin grupta sonuncu olurum derken zirveye de oturdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?