Canım teşekkür ederim, çok incesin ama farklı sularda yüzelim biraz ister misin?Ben seninle devam etmek istiyordum...Güçlülerle yarışmak daha heyecanlandırıyor beni...
Canım teşekkür ederim, çok incesin ama farklı sularda yüzelim biraz ister misin?Ben seninle devam etmek istiyordum...Güçlülerle yarışmak daha heyecanlandırıyor beni...
Üniversiteye hazırlanıyorum bir yandan da sosyal medya yönetimi ile meşgulüm.Hangi üni? Mesleğiniz nedir?
Sen öyle diyorsan öyle olsun ... O zaman ben yeni kişiler seçim.Canım teşekkür ederim, çok incesin ama farklı sularda yüzelim biraz ister misin?
Umarım.sen ben ya da @Emre Ozansoy 1. olur inşallah.
Tebrikler... Yolun sonu şampiyonluk olsun.
tebrikler cidden başarılısın çok.Tebrik eden ARKADAŞLARA teşekkürler....
Çok teşekkürler... HayırlısıTebrikler... Yolun sonu şampiyonluk olsun.
Tebrik ediyorum cano bu arada.Sen öyle diyorsan öyle olsun ... O zaman ben yeni kişiler seçim.
Sağol @Yiğitt .... Ben de seni tebrik ederim çok iyi yarıştın... bizim grup zaten baya iyi yarıştı..Tebrik ediyorum cano bu arada.
İlk gün tahminlerini unutman ve Sadakatsiz yaktı seni abla.Ben bu işte başarılı değilim ya
İlk gün tahminlerini unutman ve Sadakatsiz yaktı seni abla.
Şuan puanın iyi, eğer unutmasaydın en iyi 3. sıra ile çıkabilirdin bence abla. Ama olmadı, gelecek sezon inşAllah.Maalesef öyle ya belki daha iyi puanlarım olurdu öğretmende beni bayağı yanıltı