O dediğin şeye benzer durum şuan çeyrek finalde olacak Beni elersiniz diye düşünüyordum benGrup üçüncüleri UEFA'ya kalamıyor mu? Kendi aralarında devam ederlerdi.Yap bişiler gözünü seveyim.
O dediğin şeye benzer durum şuan çeyrek finalde olacak Beni elersiniz diye düşünüyordum benGrup üçüncüleri UEFA'ya kalamıyor mu? Kendi aralarında devam ederlerdi.Yap bişiler gözünü seveyim.
En azından sen tahminini göndermişsin ben onu bile atlamışım. Rica ederim.Beni de Cuma günü yaktı... TRT'nin dizisi ve Çocukluk için fazla uçmuştum. Teşekkürler.
Ben tahminlerimi unutmamak için alarm kurdum. -10 almaktansa sallayıp 2 - 3 almak daha iyi bence.En azından sen tahminini göndermişsin ben onu bile atlamışım. Rica ederim.
Aslında tam tersi olsa daha hakkaniyetli bir tablo ortaya çıkardı.O dediğin şeye benzer durum şuan çeyrek finalde olacak Beni elersiniz diye düşünüyordum ben
İnsan sabah erken kalkmak için alarm kurar.Bizimkisi Tahmin yapayım diye kurmuş.Ben tahminlerimi unutmamak için alarm kurdum. -10 almaktansa sallayıp 2 - 3 almak daha iyi bence.
@STARAN canım biz yarıştık, ben güçlü rakibim sen kolay gördüğün rakipleri seç.Grup aşaması son gün sonuçları belli oldu!
Güne yeni sezonunu yeni gününde açan Öğretmen damgasını vurdu. Diziden kimse ortalama puanlar alamazken sadece @Aserat tüm kategorilerde doğru tahmin yaparak 36 tam puan almayı başardı. Aynı zamanda 46 puanla da günün en çok puan toplayan yarışmacısı oldu. Öğretmen dizisiyle yakaladığı başarıyı diğer yapımlardan elde edemese de günü zirvede tamamladı.
Toplam puanlara göre işte çeyrek finalistler;
- @Hazem (direkt çeyrek finalist)
- @Özgür (A Grubu 1.'si)
- @haluk792 (A Grubu 2.'si)
- @STARAN (B Grubu 1.'si)
- @Yiğitt (B Grubu 2.'si)
- @Aserat (C Grubu 1.'si)
- @Gerekli24 (C Grubu 2.'si)
- @slhttnmtl (D Grubu 1.'si)
- @serhatt (D Grubu 2.'si)
- @Veteran (E Grubu 1.'si)
- @hayret bi şey (E Grubu 2.'si)
- @Emre Ozansoy (En yüksek 3. sıra puanını alan yarışmacı)
Çeyrek final konusu açıldığında gruplar belli olacaktır. @STARAN söylediğim gibi kafanda 2 yada 3 isim belirle, grup sayısı belli olunca senden rakiplerini isteyeceğim
Yarışmacılarımız ; @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @12.Adam @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey @denizz19
Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97
Şuana kadar hakkaniyetli gittik benceAslında tam tersi olsa daha hakkaniyetli bir tablo ortaya çıkardı.
Sabahları maalesef erken kalkamıyorum. O yüzden 1 - 2 gibi tahmin yapmak daha iyi olur, hem sosyal medyadaki yorumlara falan da bakıyorum.İnsan sabah erken kalkmak için alarm kurar.Bizimkisi Tahmin yapayım diye kurmuş.
Teşekkür ederim @Doğangene en yuksek puan @STARAN TEBRIKLER ..HERKESE TEBRIKLER başarılar
Teşekkürler...Umarım devamını getiririm. @Emre OzansoyÇeyrek finale çıkma ümidim hiç yoktu, ama çıktım. Şaşırtıcı... Yarışmaya bu sezon damga vuran @STARAN başta olmak üzere herkese tebrikler.
rica edriz
Heyt be geçen sezon sanırım burada elenmiştim ama şimdi birincilikle çeyrek finaldeyim. Tabii Öğretmen için yanılmayı çok isterdim ama neyse.Grup aşaması son gün sonuçları belli oldu!
Güne yeni sezonunu yeni gününde açan Öğretmen damgasını vurdu. Diziden kimse ortalama puanlar alamazken sadece @Aserat tüm kategorilerde doğru tahmin yaparak 36 tam puan almayı başardı. Aynı zamanda 46 puanla da günün en çok puan toplayan yarışmacısı oldu. Öğretmen dizisiyle yakaladığı başarıyı diğer yapımlardan elde edemese de günü zirvede tamamladı.
Toplam puanlara göre işte çeyrek finalistler;
- @Hazem (direkt çeyrek finalist)
- @Özgür (A Grubu 1.'si)
- @haluk792 (A Grubu 2.'si)
- @STARAN (B Grubu 1.'si)
- @Yiğitt (B Grubu 2.'si)
- @Aserat (C Grubu 1.'si)
- @Gerekli24 (C Grubu 2.'si)
- @slhttnmtl (D Grubu 1.'si)
- @serhatt (D Grubu 2.'si)
- @Veteran (E Grubu 1.'si)
- @hayret bi şey (E Grubu 2.'si)
- @Emre Ozansoy (En yüksek 3. sıra puanını alan yarışmacı)
Çeyrek final konusu açıldığında gruplar belli olacaktır. @STARAN söylediğim gibi kafanda 2 yada 3 isim belirle, grup sayısı belli olunca senden rakiplerini isteyeceğim
Yarışmacılarımız ; @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @12.Adam @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey @denizz19
Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97
Okuyor musun?Çalışıyor musun?Sabahları maalesef erken kalkamıyorum. O yüzden 1 - 2 gibi tahmin yapmak daha iyi olur, hem sosyal medyadaki yorumlara falan da bakıyorum.
Ben seninle devam etmek istiyordum...Güçlülerle yarışmak daha heyecanlandırıyor beni...@STARAN canım biz yarıştık, ben güçlü rakibim sen kolay gördüğün rakipleri seç.
İkisi de.Okuyor musun?Çalışıyor musun?
sen ben ya da @Emre Ozansoy 1. olur inşallah.Teşekkürler canım, 3. sırada bitirdik haftayı.
sende güçlüsün güçlüBen seninle devam etmek istiyordum...Güçlülerle yarışmak daha heyecanlandırıyor beni...
Elbette,yalnız ben sistem eleştirisi yapmak istedim.Şuana kadar hakkaniyetli gittik bence