1-2 güne her şey tersine döner merak etmeTebrik ederim @hayret bi şey haftaya iyi açılış yapmışsın.. (Ben gidici gibiyim...)
1-2 güne her şey tersine döner merak etmeTebrik ederim @hayret bi şey haftaya iyi açılış yapmışsın.. (Ben gidici gibiyim...)
Yok ben umudum kesmedim şakasına diyorum..Umudunu kesme 😱
Umarım toparlarım... Sadakatsiz , Şeref Sözü belirleyecek gibi1-2 güne her şey tersine döner merak etmeToparlarsın sen
Bir de Güvercin var, nasıl bir performans sergileyeceği belirsiz bir yapımUmarım toparlarım... Sadakatsiz , Şeref Sözü belirleyecek gibi
Yorum düzenlendi. Bizler A grubuna ölüm grubu dedik ama C grubu ilk günden nefesleri kesti sanırım
@haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
Teşekkür ederim @Emre Ozansoy Umarım formuma geri kavuşurum yoksa elerler beni.Ortalığın kızışacağını tahmin etmiştim ama bu kadar olacağını değil. Herkes çok iyi bir başlangıç yapmış. @hayret bi şey ve @haluk792 tebrikler.
@STARAN eski formuna dönecektir bence.
Ortalığın kızışacağını tahmin etmiştim ama bu kadar olacağını değil. Herkes çok iyi bir başlangıç yapmış. @hayret bi şey ve @haluk792 tebrikler.
Aynen abla şaşırdım valla.Sende iyi almışsın ablacım
çok sağ ol kardeşim.Ortalığın kızışacağını tahmin etmiştim ama bu kadar olacağını değil. Herkes çok iyi bir başlangıç yapmış. @hayret bi şey ve @haluk792 tebrikler.
Bugün Menajerimi Ara tahmini yok yani. 😱Menajerimi Ara pazar listesine eklenmiştir
İki günde de varBugün Menajerimi Ara tahmini yok yani. 😱
Edit: Varmış.
UnutmaBugün Menajerimi Ara tahmini yok yani. 😱
Edit: Varmış.
Bugün biraz kötü gelecek...
Benim de, olsun yarın inşallah artarız.Bugün biraz kötü gelecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?