Hazem
Favori Üye
Aslında konunun içeriğinde yazıyor ve sen bana aynı şeyleri soruyorsunburdan kaç kişi elencek mesela
Hak edenler kazansın, emeğine sağlık. 🙂İlk 5 gün toplam 29 tahminini yapacağımız yapım var. Her grubun ilk 2 yarışmacısı cumartesi ve pazar tahmin yapmayacak, direkt yarı finale gidecekler. Geri kalan 6 yarışmacı ise hafta sonu 10 tahmin daha gönderecek ve yaptıkları toplam 39 tahminden en yüksek puan alan 2'si yarı finale çıkacak.
Bence şimdiden tahminlerinizi yollamaya başlayın@haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN
Ve konuda yazan yeni kurallar ve son tahmin gönderme saatini dikkate alalım arkadaşlarHerkese başarılar şimdiden. Hak edenler üst tura çıksın
![]()
İkinci turda grup lideriyken şimdi grubun en zayıf halkası olmuşumA Grubu ile başlayalım. @STARAN'ın kendi rakiplerini seçme hakkı vardı ve seçtiği rakipler ; @Aserat, @Özgür ve @Veteran oldu.
Böylelikle A Grubu ;
@STARAN
@Aserat
@Özgür
@Veteran
Değim yerindeyse ölüm grubu oldu diyebiliriz.
Yarışmacılarımız ; @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey
Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
Pardon kusur a bakmaAslında konunun içeriğinde yazıyor ve sen bana aynı şeyleri soruyorsunKonuyu okusan cevapları bulacaksın aslında
Ayrıntılı yazdım hepsini
Toplamda 4 kişi elenecek. Yarı finale 8 kişi çıkacak. Finalde ise 4 kişi yarışacak![]()
Yok estağfurullah, ne kusuruPardon kusur a bakma
Zor bir gruba düşmüşüm.
Ablam bol dualarını bekliyorum şahsıma.Gruplar hayli zorlu görünüyor valla hepinize tekrardan başarılar@hayret bi şey kolay gelsin ablacım
@Emre Ozansoy @haluk792 @serhatt @Hazem @Veteran @Gerekli24 @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey
Ablam bol dualarını bekliyorum şahsıma.![]()
Unutma dizicimTabii ki her zaman🙏
Abi spoiler vermeseneİlerleyen turlara kalanlara başarılar dilerim.
Bence oturun belgesel,çizgi film,sabah kuşaklarını araştırın
@hayret bi şey ilerleyen turlarda canınıza okuyacak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Az sonra gönderirim ben.Daha 3 kişi tahmin göndermiş, ilk günden patlamak istemezsiniz sanırım
@Emre Ozansoy @haluk792 @serhatt @Hazem @Veteran @Gerekli24 @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @Aserat