Hazem
Favori Üye
Aslında konunun içeriğinde yazıyor ve sen bana aynı şeyleri soruyorsun Konuyu okusan cevapları bulacaksın aslında Ayrıntılı yazdım hepsiniburdan kaç kişi elencek mesela
Hak edenler kazansın, emeğine sağlık. 🙂İlk 5 gün toplam 29 tahminini yapacağımız yapım var. Her grubun ilk 2 yarışmacısı cumartesi ve pazar tahmin yapmayacak, direkt yarı finale gidecekler. Geri kalan 6 yarışmacı ise hafta sonu 10 tahmin daha gönderecek ve yaptıkları toplam 39 tahminden en yüksek puan alan 2'si yarı finale çıkacak.
Bence şimdiden tahminlerinizi yollamaya başlayın @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN
Ve konuda yazan yeni kurallar ve son tahmin gönderme saatini dikkate alalım arkadaşlar Herkese başarılar şimdiden. Hak edenler üst tura çıksın
İkinci turda grup lideriyken şimdi grubun en zayıf halkası olmuşum Hepinize başarılar @STARAN @Aserat @ÖzgürA Grubu ile başlayalım. @STARAN'ın kendi rakiplerini seçme hakkı vardı ve seçtiği rakipler ; @Aserat, @Özgür ve @Veteran oldu.
Böylelikle A Grubu ;
@STARAN
@Aserat
@Özgür
@Veteran
Değim yerindeyse ölüm grubu oldu diyebiliriz.
Yarışmacılarımız ; @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey
Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
Pardon kusur a bakmaAslında konunun içeriğinde yazıyor ve sen bana aynı şeyleri soruyorsun Konuyu okusan cevapları bulacaksın aslında Ayrıntılı yazdım hepsini
Toplamda 4 kişi elenecek. Yarı finale 8 kişi çıkacak. Finalde ise 4 kişi yarışacak
Yok estağfurullah, ne kusuruPardon kusur a bakma
Zor bir gruba düşmüşüm. Ama diğer grupta da olsam yine zor olacaktı... Buradan çıkmaya pek ümidim yok. Herkese başarılar.
Ablam bol dualarını bekliyorum şahsıma.Gruplar hayli zorlu görünüyor valla hepinize tekrardan başarılar @hayret bi şey kolay gelsin ablacım
@Emre Ozansoy @haluk792 @serhatt @Hazem @Veteran @Gerekli24 @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey
Ablam bol dualarını bekliyorum şahsıma.
Unutma dizicimTabii ki her zaman 🙏
Unutma dizicim
Abi spoiler vermeseneİlerleyen turlara kalanlara başarılar dilerim.
Bence oturun belgesel,çizgi film,sabah kuşaklarını araştırın
@hayret bi şey ilerleyen turlarda canınıza okuyacak
Az sonra gönderirim ben.Daha 3 kişi tahmin göndermiş, ilk günden patlamak istemezsiniz sanırım
@Emre Ozansoy @haluk792 @serhatt @Hazem @Veteran @Gerekli24 @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @Aserat