C grubu da fena ama A grubu önceki turdan ötürü dikkat çekiyor gibi biraz.
Bu arada @serhatt'ın puanının maşallahı var, bu durum araştırılmalı...
C grubu da fena ama A grubu önceki turdan ötürü dikkat çekiyor gibi biraz.
Bugünden çok korkuyorum. .ssZirveye geri dönüş yapıldı.Bugün de iyi gidersem değmeyin keyfime.
@Yiğitt senle eşit puanı almışız.Böyle devam edelim.
Tebrik ederim canım.
Ben de sizleri tebrik ederim.Harika bir çekişme oluyor.
![]()
Sanki çok fark var da diğerleriyle aramda.C grubu da fena ama A grubu önceki turdan ötürü dikkat çekiyor gibi biraz.
Bu arada @serhatt'ın puanının maşallahı var, bu durum araştırılmalı...![]()
Yine çok iyi gitmişim ALLAH'IMA şükür.Çeyrek final 2. gün sonuçları belli oldu!
Günün en yüksek puanına ulaşan @Özgür ve @Yiğitt (81 puan) oldular. Onları ise 79 puanla @STARAN ve @serhatt takip etti.
Günün tahminlerde ters köşe yapan yapımı ise Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oldu. Kimse yapımdan tam puan alamazken özellikle AB grubunda @Emre Ozansoy dışında (1 puan) kimse puan alamadı.
Sonuçlar konuya eklenmiştir.
Yarışmacılarımız ; @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey
Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
Foto finiş belirleyecekToplam puanlara da bakıldığında bu aşama çok kızışmalı geçecek, aman diyim dikkat edin. Küçük hatalar elenmelere sebep olur![]()
Olsun çok yüksek puan toplamışsın.Sanki çok fark var da diğerleriyle aramda.Ben her şeyi kılıfına uydurdum isteyen araştırsın.
![]()
Evet abla öyle olmuş, ama 1 puan aldım.@Özgür @Yiğitt @STARAN olmak üzere puan alanlara tebrikler@Emre Ozansoy edho da senden başka kimse puan alamamış galiba sanada tebrikler ablacım
![]()
Evet abla öyle olmuş, ama 1 puan aldım.![]()
Teşekkürler abla...@Özgür @Yiğitt @STARAN olmak üzere puan alanlara tebrikler@Emre Ozansoy edho da senden başka kimse puan alamamış galiba sanada tebrikler ablacım
![]()
Bir puan deyip geçme,bakarsın o puan şampiyonluğu getirebilir.Evet abla öyle olmuş, ama 1 puan aldım.![]()
Aynen.olsun sonuçta puan almışsın bir puan bir puandır
Keşke...Bir puan deyip geçme,bakarsın o puan şampiyonluğu getirebilir.![]()
Teşekkürler beyefendi niyetinizin kötü olmadığına sevindim.Olsun çok yüksek puan toplamışsın.Nasıl bu kadar iyi tahminler yapıyor, araştırılsın ki biz de tekniğini öğrenelim anlamında demiştim.
Helal olsun, tebrik ediyorum.
![]()
Aynen.Masterchef yerine Hekimoğlu tahminini de yapsaydım daha iyi olacaktı ama.
![]()
Benden daha iyi tahminler yapanlar var.Neden Umutsuzluk içindesin?
Listede bir sürü dizi / program olunca karıştı kafam.Onu nasıl unuttun yaa ben bir daha sana hatırlatayım unutma diye![]()
Listede bir sürü dizi / program olunca karıştı kafam.Ama bu sefer unutmamak için kendim ayrı ayrı yazdım kağıda.
![]()