2020 Reyting Tahminleri Yarışması 2. Sezon - Çeyrek Final

Çeyrek final 2. gün sonuçları belli oldu!

Günün en yüksek puanına ulaşan @Özgür ve @Yiğitt (81 puan) oldular. Onları ise 79 puanla @STARAN ve @serhatt takip etti.

Günün tahminlerde ters köşe yapan yapımı ise Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oldu. Kimse yapımdan tam puan alamazken özellikle AB grubunda @Emre Ozansoy dışında (1 puan) kimse puan alamadı.

Sonuçlar konuya eklenmiştir.

Yarışmacılarımız ; @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey

Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
Hekimoğlu tahmini yerine Masterchef tahmini yapınca düşük alacağımı düşündüm, ama yine iyi bir puan almışım. 😱 Eğer Hekimoğlu tahmini yapsaydım gün birincisi rahat olurdum. :A

Günün en yüksek puanına ulaşan @Özgür ve @Yiğitt (81 puan) oldular. Onları ise 79 puanla @STARAN ve @serhatt takip etti.

Günün tahminlerde ters köşe yapan yapımı ise Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oldu. Kimse yapımdan tam puan alamazken özellikle AB grubunda @Emre Ozansoy dışında (1 puan) kimse puan alamadı.

Yarışmacılarımız ; @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey

Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
Tebrikler aşkolar. :Z @Özgür @Yiğitt

@STARAN sana da tebrikler.

Hekimoğlu tahmini yerine Masterchef tahmini yapınca düşük alacağımı düşündüm, ama yine iyi bir puan almışım. 😱 Eğer Hekimoğlu tahmini yapsaydım gün birincisi rahat olurdum. :A
Toplam puanlara da bakıldığında bu aşama çok kızışmalı geçecek, aman diyim dikkat edin. Küçük hatalar elenmelere sebep olur :)

71 cikti benim puanim hesapladigimda. :D

A grubu...

IcerisiCokGuzel.jpeg

Yine herkese tebrikler. :bhr:

Bugün günün en yüksek 3.puanını almışım ama hiç beklemiyordum bu yüzden kendime de bir tebrikler. :A

• Beğendim
Reactions: STAR
Zirveye geri dönüş yapıldı. :A Bugün de iyi gidersem değmeyin keyfime. :A

@Yiğitt senle eşit puanı almışız. :A Böyle devam edelim. :A Tebrik ederim canım. :bhr:
Tebrikler aşkolar. :Z @Özgür @Yiğitt

@STARAN sana da tebrikler.
Teşekkürler @serhatt ben de seni tebrik ederim... Bugün biraz daha iyiymişim..

@Özgür @Yiğitt sizleri de tebrik ederim...
Ben de sizleri tebrik ederim. :bhr: Harika bir çekişme oluyor. :Z

Barajın ABC1'ini doğru hesaplamışım ama kağıda yazarken 5'i o kadar kötü yazmışım ki 3 diye okumuşum, pardon :D Düzelttim puanı. Bugün hatamı yakaladın sonunda :D
O kadar fazla tahmim hesaplıyorsun ki bazen hata yapman çok normal o yüzden ben ne olur ne olmaz kendi tahminlerimi hesaplıyorum. Umarım kızmıyorsundur. :D

O kadar fazla tahmim hesaplıyorsun ki bazen hata yapman çok normal o yüzden ben ne olur ne olmaz kendi tahminlerimi hesaplıyorum. Umarım kızmıyorsundur. :D
Yok canım ne kızması :D Doğru hesapladığınızda benimde hoşuma geliyor, bir yanlış yapsam arkamı topluyorsunuz gözüyle bakıyorum. :D Ama yanlış hesap yapıp ısrar edilirse kızarım sanırım :) Şuana kadar olmadı öyle kızdığım :) Ama özel mesajla belirtin itirazınız olursa :D

• Beğendim
Reactions: Hazem