C grubu da fena ama A grubu önceki turdan ötürü dikkat çekiyor gibi biraz.
Bu arada @serhatt'ın puanının maşallahı var, bu durum araştırılmalı...
C grubu da fena ama A grubu önceki turdan ötürü dikkat çekiyor gibi biraz.
Bugünden çok korkuyorum. .ssZirveye geri dönüş yapıldı. Bugün de iyi gidersem değmeyin keyfime.
@Yiğitt senle eşit puanı almışız. Böyle devam edelim. Tebrik ederim canım.
Ben de sizleri tebrik ederim. Harika bir çekişme oluyor.
Sanki çok fark var da diğerleriyle aramda. Ben her şeyi kılıfına uydurdum isteyen araştırsın.C grubu da fena ama A grubu önceki turdan ötürü dikkat çekiyor gibi biraz.
Bu arada @serhatt'ın puanının maşallahı var, bu durum araştırılmalı...
Yine çok iyi gitmişim ALLAH'IMA şükür.Çeyrek final 2. gün sonuçları belli oldu!
Günün en yüksek puanına ulaşan @Özgür ve @Yiğitt (81 puan) oldular. Onları ise 79 puanla @STARAN ve @serhatt takip etti.
Günün tahminlerde ters köşe yapan yapımı ise Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oldu. Kimse yapımdan tam puan alamazken özellikle AB grubunda @Emre Ozansoy dışında (1 puan) kimse puan alamadı.
Sonuçlar konuya eklenmiştir.
Yarışmacılarımız ; @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey
Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
Foto finiş belirleyecekToplam puanlara da bakıldığında bu aşama çok kızışmalı geçecek, aman diyim dikkat edin. Küçük hatalar elenmelere sebep olur
Olsun çok yüksek puan toplamışsın. Nasıl bu kadar iyi tahminler yapıyor, araştırılsın ki biz de tekniğini öğrenelim anlamında demiştim. Helal olsun, tebrik ediyorum.Sanki çok fark var da diğerleriyle aramda. Ben her şeyi kılıfına uydurdum isteyen araştırsın.
Evet abla öyle olmuş, ama 1 puan aldım.@Özgür @Yiğitt @STARAN olmak üzere puan alanlara tebrikler @Emre Ozansoy edho da senden başka kimse puan alamamış galiba sanada tebrikler ablacım
Evet abla öyle olmuş, ama 1 puan aldım.
Teşekkürler abla...@Özgür @Yiğitt @STARAN olmak üzere puan alanlara tebrikler @Emre Ozansoy edho da senden başka kimse puan alamamış galiba sanada tebrikler ablacım
Bir puan deyip geçme,bakarsın o puan şampiyonluğu getirebilir.Evet abla öyle olmuş, ama 1 puan aldım.
Aynen. Masterchef yerine Hekimoğlu tahminini de yapsaydım daha iyi olacaktı ama.olsun sonuçta puan almışsın bir puan bir puandır
Keşke...Bir puan deyip geçme,bakarsın o puan şampiyonluğu getirebilir.
Teşekkürler beyefendi niyetinizin kötü olmadığına sevindim. Ders vermeyi severim, almak isteyenlere her türlü yardımcı olunur.Olsun çok yüksek puan toplamışsın. Nasıl bu kadar iyi tahminler yapıyor, araştırılsın ki biz de tekniğini öğrenelim anlamında demiştim. Helal olsun, tebrik ediyorum.
Aynen. Masterchef yerine Hekimoğlu tahminini de yapsaydım daha iyi olacaktı ama.
Benden daha iyi tahminler yapanlar var.Neden Umutsuzluk içindesin?
Listede bir sürü dizi / program olunca karıştı kafam. Ama bu sefer unutmamak için kendim ayrı ayrı yazdım kağıda.Onu nasıl unuttun yaa ben bir daha sana hatırlatayım unutma diye
Listede bir sürü dizi / program olunca karıştı kafam. Ama bu sefer unutmamak için kendim ayrı ayrı yazdım kağıda.