1-2 güne her şey tersine döner merak etme Toparlarsın senTebrik ederim @hayret bi şey haftaya iyi açılış yapmışsın.. (Ben gidici gibiyim...)
1-2 güne her şey tersine döner merak etme Toparlarsın senTebrik ederim @hayret bi şey haftaya iyi açılış yapmışsın.. (Ben gidici gibiyim...)
Yok ben umudum kesmedim şakasına diyorum..Umudunu kesme 😱
Umarım toparlarım... Sadakatsiz , Şeref Sözü belirleyecek gibi1-2 güne her şey tersine döner merak etme Toparlarsın sen
Bir de Güvercin var, nasıl bir performans sergileyeceği belirsiz bir yapımUmarım toparlarım... Sadakatsiz , Şeref Sözü belirleyecek gibi
Dünkü tahminlerimden iyi bir puan alacak gibiyim. @Angelica
Yorum düzenlendi. Bizler A grubuna ölüm grubu dedik ama C grubu ilk günden nefesleri kesti sanırım
@haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
Teşekkür ederim @Emre Ozansoy Umarım formuma geri kavuşurum yoksa elerler beni.Ortalığın kızışacağını tahmin etmiştim ama bu kadar olacağını değil. Herkes çok iyi bir başlangıç yapmış. @hayret bi şey ve @haluk792 tebrikler.
@STARAN eski formuna dönecektir bence.
Ortalığın kızışacağını tahmin etmiştim ama bu kadar olacağını değil. Herkes çok iyi bir başlangıç yapmış. @hayret bi şey ve @haluk792 tebrikler.
Aynen abla şaşırdım valla. Umarım böyle devam ederim.Sende iyi almışsın ablacım
çok sağ ol kardeşim.Ortalığın kızışacağını tahmin etmiştim ama bu kadar olacağını değil. Herkes çok iyi bir başlangıç yapmış. @hayret bi şey ve @haluk792 tebrikler.
Bugün Menajerimi Ara tahmini yok yani. 😱Menajerimi Ara pazar listesine eklenmiştir
İki günde de varBugün Menajerimi Ara tahmini yok yani. 😱
Edit: Varmış.
Unutma tahminleriBugün Menajerimi Ara tahmini yok yani. 😱
Edit: Varmış.
Bugün biraz kötü gelecek...Bakalım bugün kimler kaç puan aldı çok merak ettim. @Emre Ozansoy @Yiğitt
Benim de, olsun yarın inşallah artarız.Bugün biraz kötü gelecek...