İlk günden daha başarılı demek doğru olmaz, iddialı giriş yaptık sadece 😉c grubu daha çok başarılı. a grubu hakkaten zayıf kaldı..
İlk günden daha başarılı demek doğru olmaz, iddialı giriş yaptık sadece 😉c grubu daha çok başarılı. a grubu hakkaten zayıf kaldı..
Yine şaka yaptım der. Dün de ölü gibiler diyordu.İlk günden daha başarılı demek doğru olmaz, iddialı giriş yaptık sadece 😉
aynen valla .yarışı en iyi olan kazansın.. İDDANIZ DEVAM EDECEKMIHADI BAKALIM herkese bol şanslarİlk günden daha başarılı demek doğru olmaz, iddialı giriş yaptık sadece 😉
Damga vurmuşum hep böyle giderim umarım. Diğer arkadaşlara da tebrikler.Çeyrek final 1. gün sonuçları belli oldu!
Günün en yüksek puanını @hayret bi şey (95 puan) alırken onu aynı grupta yer alan @serhatt (93 puan) ve @haluk792 (92 puan) takip etti.
Herkesin merakla beklediği @Hazem ise 77 puanla açılış yaparak iddialı sayılabilecek bir giriş yapmayı başardı. Uzun süre yarışma içerisinde olmadığını düşünürsek başarılı bir sonuç.
Günün en akıl karıştırıcı yapımı ise Sefirin Kızı oldu. Hiç bir yarışmacı AB ve ABC1 grubundan tam puan almayı başaramadı.
Joker tahmin olan Master Chef Türkiye ise bazı yarışmacılara büyük avantaj sağlarken, bazı yarışmacılar da bu avantajı değerlendiremedi. Bilindiği gibi joker tahminlerde sadece +-0.50 puana bakılıyor.
Sonuçlar konuya eklendi.
Yarışmacılarımız ; @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey
Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
ölü gibi yazacaktımda şakayı uzatmayam..zayıf kaldınız sadece. dediklerim hep şaka zatenYine şaka yaptım der. Dün de ölü gibiler diyordu.
Yoo zayıf kalınmamış gayet de çekişmeli gitmiş.ölü gibi yazacaktımda şakayı uzatmayam..zayıf kaldınız sadece. dediklerim hep şaka zaten
92 almışım. Sana da tebrikler @hayret bi şeyYorum düzenlendi. Bizler A grubuna ölüm grubu dedik ama C grubu ilk günden nefesleri kesti sanırım
@haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
birbirinize yakın puanlar almışınız...rekabet kızışıyorYoo zayıf kalınmamış gayet de çekişmeli gitmiş.
Toplar o kendini bence yarın ya da ertesi gün.@STARAN inşallah kendi ipini çekmemişsindir.
Çok sağ ol.Herkese özellikle C grubuna tebrikler. Bu arada @Emre Ozansoy ile ilk günden eşit puan alarak 2. ve 3. olmuşum.
Teşekkür ederim iyi dileklerin için.Toplar o kendini bence yarın ya da ertesi gün.
Yeterince yarıştık, biraz da senin grubundakiler uğraşsın bakayım.Haftaya kötü bir başlangıç yapmışım geri kalanlar bari iyi olur umarım... Seninle aynı takımda olmadığımız için oluyor @Yiğitt
Beni eleyecekler gibi geliyor..Yeterince yarıştık, biraz da senin grubundakiler uğraşsın bakayım.
Umudunu kesme 😱Tebrik ederim @hayret bi şey haftaya iyi açılış yapmışsın.. (Ben gidici gibiyim...)