2020 Reyting Tahminleri Yarışması 2. Sezon - Çeyrek Final

Sefirin Kızı ve Uyanış batırdı beni. :( Neyse daha ilk gün hemen umudumu kesmeyeyim. :A

Uyanış ve Sefirin Kızı’nın beklenmedik sonuçlarından dolayı herkes benim gibi alır diyordum ama millet uçmuş. :A

Sadece Masterchef'in AB reytingini bilememişim, onun dışında neredeyse tüm tahminlerim doğru çıktı :A Son günlere doğru başabaş gider diye tahmin ediyorum :D

Çeyrek final 1. gün sonuçları belli oldu!

Günün en yüksek puanını @hayret bi şey (95 puan) alırken onu aynı grupta yer alan @serhatt (93 puan) ve @haluk792 (92 puan) takip etti.

Herkesin merakla beklediği @Hazem ise 77 puanla açılış yaparak iddialı sayılabilecek bir giriş yapmayı başardı. Uzun süre yarışma içerisinde olmadığını düşünürsek başarılı bir sonuç.

Günün en akıl karıştırıcı yapımı ise Sefirin Kızı oldu. Hiç bir yarışmacı AB ve ABC1 grubundan tam puan almayı başaramadı.

Joker tahmin olan Master Chef Türkiye ise bazı yarışmacılara büyük avantaj sağlarken, bazı yarışmacılar da bu avantajı değerlendiremedi. Bilindiği gibi joker tahminlerde sadece +-0.50 puana bakılıyor.

Sonuçlar konuya eklendi.

Yarışmacılarımız ; @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey

Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
Damga vurmuşum hep böyle giderim umarım. :Z Diğer arkadaşlara da tebrikler.

92 almışım. :oley: Sana da tebrikler @hayret bi şey :D
@Yiğitt v e @Emre Ozansoy bugün coşun siz de canlar. :bhr::bhr:

@Angelica ablam duaya devam :bhr::bhr: