- Reaksiyon puanı
- 114,322
- Puanı
- 1,060
Galiba topluda yapabiliyorsunuz Hepsini aradan çıkar bari😊Ona geldim bende bugün elime geçti laptobum kızkardeşimdeydi de iki gündür
Galiba topluda yapabiliyorsunuz Hepsini aradan çıkar bari😊Ona geldim bende bugün elime geçti laptobum kızkardeşimdeydi de iki gündür
Galiba topluda yapabiliyorsunuz Hepsini aradan çıkar bari😊
Çok teşekkür ederim Bu iyiliğini unutmayacağımbir şekilde bu hatırlatma görevi bana verildi (@hayret bi şey görevi verdiğin kişi de benden rica etti )
Tahmin hatırlatması
0 puan almak istemiyorsanız en kısa zamanda tahminlerinizi @hayret bi şey 'e iletin
Dip not : hayret bi şey kusura bakmayın demiş o hatırlatamadıği için
@Emre Ozansoy, @The_Erinch, @Aserat , @haluk792, @Ahmed, @serhatt, @phoebebuffay, @Hachiko, @batuhankaralar, @alperuz, @Sherlock, @S.G.A.T., @Yiğitt, @vadikızı, @Özgür , @Bully
tamam bugün bekleniiiyoorrÇok teşekkür ederim Bu iyiliğini unutmayacağım
Arkadaşlar dün çok yoğun bir gündü benim açımdan. Bugün iki sonucu birden açıklayacağım. Arada olur böyle, sınavlara hazırlanıyorum çünkü
Benim bugün 62 puanım olması lazım, galiba bir yanlışlık oldu.3. ve 4. gün sonuçları konuya eklendi. Şimdiden 200 puanı geçen arkadaşlar oldu. Tebrik ederim. Daha 3 gün var çeyrek finalin bitmesine. Kimse ümidini kesmesin bence. Kolay gelsin herkese
@Emre Ozansoy, @The_Erinch, @Aserat , @haluk792, @Ahmed, @serhatt, @phoebebuffay, @Hachiko, @batuhankaralar, @alperuz, @Sherlock, @S.G.A.T., @Yiğitt, @vadikızı, @Özgür , @Bully
Düzelttim, Esra Erol'da tahminlerinin AB ve ABC1 tahminlerinin puanını 2 ve 1 girmişim yanlışlıkla. 6 ve 6 olması lazım normalde. Öyle olunca 62 oluyor.Benim bugün 62 puanım olması lazım, galiba bir yanlışlık oldu.
Bundan sonrakileri kaçırma benceDün tahminlerimi göndermeyerek çok büyük bir avantajı kaçırmışım
Toplu olarak göndereceğim şimdiBundan sonrakileri kaçırma bence
BekliyorumToplu olarak göndereceğim şimdi
Normaldir, bukadar tahmini kontrol etmek kolay değil.Düzelttim, Esra Erol'da tahminlerinin AB ve ABC1 tahminlerinin puanını 2 ve 1 girmişim yanlışlıkla. 6 ve 6 olması lazım normalde. Öyle olunca 62 oluyor.
Sorun değil, seve seve yine yaparım. Özellikle 2017 senesinde bir çok kişinin etkinkiğinde etiketleme işlerini ben yapiyordun. Deniz bundan dolayı benden yardım istedi galiba 😊Çok teşekkür ederim Bu iyiliğini unutmayacağım
Arkadaşlar dün çok yoğun bir gündü benim açımdan. Bugün iki sonucu birden açıklayacağım. Arada olur böyle, sınavlara hazırlanıyorum çünkü
Onlar kolay zaten, aldıkları hergün aynı nerdeyse.Gündüz kuşağı programlarının eklenmesi korkutmuştu, ama en çok bildiğim onlar çıktı. Heyecanlı geçiyor...