Emre Ozansoy
Moderatör
ABC1 reytingini nerden biliyorsun?
ABC1 reytingini nerden biliyorsun?
Kafadan atmadığı ne belli.
Kafadan atmadığı ne belli.
E onların bakıp yazmıştır illa sonuçta onlar belli ama bence ABC grubunu kafadan atmış ilk 25'e giremeyenleri.Neden kafadan atsın ki? Paylaştığı diğer oranların hepsi doğru.
Ben 1.36 yazmışım ABC'ye az farkla gitmiş.
2'den fazla olanlar almıyor.2+ uzaklıktaysa yine de puan alınmıyor muydu @hayret bi şey
süperim7. gün sonuçları konuya eklendi. Puan tablosu güncellendi. (Yarı final konusu geliyor)
@Emre Ozansoy, @The_Erinch, @Aserat , @haluk792, @Ahmed, @serhatt, @phoebebuffay, @Hachiko, , @batuhankaralar, @alperuz, @Sherlock, @S.G.A.T., @Yiğitt, @vadikızı, @Özgür , @Bully
Yine duygulandım. @MasacRE yoldaşı @Sherlock tur atlasın diye 0 puan alarak ona jest yapmıştı, Sherlock Bey'de Utku bey olmayınca neyleyim üst turları deyip yarışmayı salmış . @MEnes @Tolstoyevski
@Ahmed tebrik ederim, en azından 0 puan almamışsın
Bence benim puanım 49, 44 değil.7. gün sonuçları konuya eklendi. Puan tablosu güncellendi. (Yarı final konusu geliyor)
@Emre Ozansoy, @The_Erinch, @Aserat , @haluk792, @Ahmed, @serhatt, @phoebebuffay, @Hachiko, , @batuhankaralar, @alperuz, @Sherlock, @S.G.A.T., @Yiğitt, @vadikızı, @Özgür , @Bully
Kimseye puan vermedim 3'te 3 Tarih ABC1'den. Bir şey değişmiyor çünkü.Bence benim puanım 49, 44 değil.
Dedi ve vermedi. İşin dalgasındayım tabii ki.Girmezse herkese tam puan
Verince de aynı sıralama olacaktı. Bende vermedimDedi ve vermedi. İşin dalgasındayım tabii ki.
Baktım olmuyor toptan bıraktım.Yine duygulandım. @MasacRE yoldaşı @Sherlock tur atlasın diye 0 puan alarak ona jest yapmıştı, Sherlock Bey'de Utku bey olmayınca neyleyim üst turları deyip yarışmayı salmış . @MEnes @Tolstoyevski
@Ahmed tebrik ederim, en azından 0 puan almamışsın