Emre Ozansoy
Moderatör
ABC1 reytingini nerden biliyorsun?
ABC1 reytingini nerden biliyorsun?
Kafadan atmadığı ne belli.
Kafadan atmadığı ne belli.![]()
E onların bakıp yazmıştır illa sonuçta onlar belli ama bence ABC grubunu kafadan atmış ilk 25'e giremeyenleri.Neden kafadan atsın ki?Paylaştığı diğer oranların hepsi doğru.
Ben 1.36 yazmışım ABC'ye az farkla gitmiş.![]()
2'den fazla olanlar almıyor.2+ uzaklıktaysa yine de puan alınmıyor muydu @hayret bi şey
süperim7. gün sonuçları konuya eklendi. Puan tablosu güncellendi. (Yarı final konusu geliyor)
@Emre Ozansoy, @The_Erinch, @Aserat , @haluk792, @Ahmed, @serhatt, @phoebebuffay, @Hachiko, , @batuhankaralar, @alperuz, @Sherlock, @S.G.A.T., @Yiğitt, @vadikızı, @Özgür , @Bully
Yine duygulandım. @MasacRE yoldaşı @Sherlock tur atlasın diye 0 puan alarak ona jest yapmıştı, Sherlock Bey'de Utku bey olmayınca neyleyim üst turları deyip yarışmayı salmış. @MEnes @Tolstoyevski
@Ahmed tebrik ederim, en azından 0 puan almamışsın![]()
Bence benim puanım 49, 44 değil.7. gün sonuçları konuya eklendi. Puan tablosu güncellendi. (Yarı final konusu geliyor)
@Emre Ozansoy, @The_Erinch, @Aserat , @haluk792, @Ahmed, @serhatt, @phoebebuffay, @Hachiko, , @batuhankaralar, @alperuz, @Sherlock, @S.G.A.T., @Yiğitt, @vadikızı, @Özgür , @Bully
Kimseye puan vermedim 3'te 3 Tarih ABC1'den. Bir şey değişmiyor çünkü.Bence benim puanım 49, 44 değil.![]()
Dedi ve vermedi.Girmezse herkese tam puan![]()
Verince de aynı sıralama olacaktı. Bende vermedimDedi ve vermedi.İşin dalgasındayım tabii ki.
Baktım olmuyor toptan bıraktım.Yine duygulandım. @MasacRE yoldaşı @Sherlock tur atlasın diye 0 puan alarak ona jest yapmıştı, Sherlock Bey'de Utku bey olmayınca neyleyim üst turları deyip yarışmayı salmış. @MEnes @Tolstoyevski
@Ahmed tebrik ederim, en azından 0 puan almamışsın![]()