2020 Reyting Tahminleri - Çeyrek Final

Dün Hizmetçiler beni mahvetti..Keşke değiştirseydim... Neyse daha önümüzde daha çok gün var. ilk turdada sonradan açılmıştım. Neyseki gene her zamanki gibi yarıştığını unutanlar olduğu içinde bu turda bazı gruplar zorlanmayacak gibi duruyor.

Emeğine sağlık @hayret bi şey ;zor iş tek tek hesapla,yaz,takip et.

@Hachiko iyi başlamışın dostum grupta tebrikler.

Puanlama sistemini anlamadım ben @hayret bi şey bir açıklar mısın gelecek sezon hazırlanmak açısından :F
Mesela yaptığın tahmin gerçek sonuçlara 0.50 yakınsa A puanı, 1.00 ve altı kadar yakınsa B puanı, 2 ve altı kadar yakınsa C puanı alıyor. Fark 2'den fazlaysa 0 puan alıyor.

Örneğin sen 7.40 diye tahmin yaptın. Ama yapım 8.10 sonuç aldı. Fark 0.70 olduğu için yukarıdaki puanlara göre B puanı alıyorsun.

• Harika
Reactions: Felon
Dün Hizmetçiler beni mahvetti..Keşke değiştirseydim... Neyse daha önümüzde daha çok gün var. ilk turdada sonradan açılmıştım. Neyseki gene her zamanki gibi yarıştığını unutanlar olduğu içinde bu turda bazı gruplar zorlanmayacak gibi duruyor.

Emeğine sağlık @hayret bi şey ;zor iş tek tek hesapla,yaz,takip et.

@Hachiko iyi başlamışın dostum grupta tebrikler.
Teşekkürler. ❤

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
  • Güldürdün
Reactions: alperuz
bir şekilde bu hatırlatma görevi bana verildi (@hayret bi şey görevi verdiğin kişi de benden rica etti :A )
Tahmin hatırlatması :D
0 puan almak istemiyorsanız en kısa zamanda tahminlerinizi @hayret bi şey 'e iletin :D
Dip not : hayret bi şey kusura bakmayın demiş o hatırlatamadıği için :A

@Emre Ozansoy, @The_Erinch, @Aserat , @haluk792, @Ahmed, @serhatt, @phoebebuffay, @Hachiko, @batuhankaralar, @alperuz, @Sherlock, @S.G.A.T., @Yiğitt, @vadikızı, @Özgür , @Bully

Ona geldim bende bugün elime geçti laptobum kızkardeşimdeydi de iki gündür :D

• Beğendim
Reactions: Dosi