2 kişi elenecek her gruptan.Bizim gruba bak 100 puandan aşağı alan yok![]()
@Özgür @haluk792 @S.G.A.T.
Bu turda ilk kaç gruptan çıkacak, tahminlerimi ona göre biraz agresif yapmayı düşünüyorum@hayret bi şey
2 kişi elenecek her gruptan.Bizim gruba bak 100 puandan aşağı alan yok![]()
Bu turda ilk kaç gruptan çıkacak, tahminlerimi ona göre biraz agresif yapmayı düşünüyorum@hayret bi şey
neyin içine düştüğüme dair hiç bir fikrim yok.Bizim gruba bak 100 puandan aşağı alan yok![]()
Ben daha fazla unutkan çıkar diye bekliyorum, daha dünya kadar gün ve yapım var, sağlam tahmincisin sen 👍Cuma tahminlerini yapmayı unuttum.Neyse o zaman bana şimdiden geçmiş olsun.
![]()
yeni sonuçlar bekleniyor2 kişi elenecek her gruptan.
hele sen nasıl unuttun yaYaptık tahminlerimizi, cumayı unutmasaydık keşke.![]()
Çok sık boğaz ediyorsunuz ama adamı, kendi sonuçlarını hesaplayabilirsin kolaylıkla.@Aserat Bak dedim sana daha unutanlar çıkacak diye ..daha hiç yapmayanlar bile çıkar![]()
![]()
@hayret bi şey bekledikde gelmedin hiçmi bizi sevmedinnn![]()
Çok sık boğaz ediyorsunuz ama adamı, kendi sonuçlarını hesaplayabilirsin kolaylıkla.![]()
Onu yaptım bileeeeÇok sık boğaz ediyorsunuz ama adamı, kendi sonuçlarını hesaplayabilirsin kolaylıkla.![]()
E tamam ne bu acele o vakit, en geç akşama açıklanırlar.Onu yaptım bileeee![]()
![]()
![]()
Ya beraber üst turu görücez, ya da beraber elenicez, başka yolu yok..
@MasacRE yalnız bıraktı bizi..
Desteklerim sizinle yoldaşlarım...O zaman SİNERJİ zamanı, DERİN SİNERJİ gerekeni yapacaktır yine ve yeniden...
Ekli dosyayı görüntüle 76147
Bu bir aya kalmaz biter. Diğeri de o zamanlar başlayabilir.Tüh ve kaçırmışım katılmayı bir daha ne zaman başlar
TeşekkürlerBu bir aya kalmaz biter. Diğeri de o zamanlar başlayabilir.