2 kişi elenecek her gruptan.Bizim gruba bak 100 puandan aşağı alan yok@Özgür @haluk792 @S.G.A.T.
Bu turda ilk kaç gruptan çıkacak, tahminlerimi ona göre biraz agresif yapmayı düşünüyorum@hayret bi şey
2 kişi elenecek her gruptan.Bizim gruba bak 100 puandan aşağı alan yok@Özgür @haluk792 @S.G.A.T.
Bu turda ilk kaç gruptan çıkacak, tahminlerimi ona göre biraz agresif yapmayı düşünüyorum@hayret bi şey
neyin içine düştüğüme dair hiç bir fikrim yok.Bizim gruba bak 100 puandan aşağı alan yok@Özgür @haluk792 @S.G.A.T.
Ben daha fazla unutkan çıkar diye bekliyorum, daha dünya kadar gün ve yapım var, sağlam tahmincisin sen 👍Cuma tahminlerini yapmayı unuttum.Neyse o zaman bana şimdiden geçmiş olsun.
yeni sonuçlar bekleniyor2 kişi elenecek her gruptan.
hele sen nasıl unuttun yaYaptık tahminlerimizi, cumayı unutmasaydık keşke.
Çok sık boğaz ediyorsunuz ama adamı, kendi sonuçlarını hesaplayabilirsin kolaylıkla.@Aserat Bak dedim sana daha unutanlar çıkacak diye ..daha hiç yapmayanlar bile çıkar
@hayret bi şey bekledikde gelmedin hiçmi bizi sevmedinnn
Çok sık boğaz ediyorsunuz ama adamı, kendi sonuçlarını hesaplayabilirsin kolaylıkla.
Onu yaptım bileeeeÇok sık boğaz ediyorsunuz ama adamı, kendi sonuçlarını hesaplayabilirsin kolaylıkla.
E tamam ne bu acele o vakit, en geç akşama açıklanırlar.Onu yaptım bileeee
Ya beraber üst turu görücez, ya da beraber elenicez, başka yolu yok..
@MasacRE yalnız bıraktı bizi..
Desteklerim sizinle yoldaşlarım...O zaman SİNERJİ zamanı, DERİN SİNERJİ gerekeni yapacaktır yine ve yeniden...
Ekli dosyayı görüntüle 76147
Bu bir aya kalmaz biter. Diğeri de o zamanlar başlayabilir.Tüh ve kaçırmışım katılmayı bir daha ne zaman başlar
TeşekkürlerBu bir aya kalmaz biter. Diğeri de o zamanlar başlayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?