2019/2020 Fav10 Enleri Belli Oldu!

Sana da tebrikler o zaman ben direkt kendimi gördüm.

Emeğine sağlık senin de o halde.
@Tolstoyevski

Sana da tebrikler o zaman ben direkt kendimi gördüm.

Emeğine sağlık senin de o halde.
@Tolstoyevski

@Dosi nin mütevazi moduna bakma baştan sona bütün kategorileri tekrar tekrar o sayıp kontrol etti, benim neredeyse hiç yardımım dokunmadı ama tabi ki yine de elime sağlık sonuçta iki el de en hayati organların başında geliyor, hepimizin eline sağlık

Reactions: mrt-06 and Dosi
Ben konuyu okurken yoruldum, hazırlaması muhtemelen çok daha yorucu ve zor olmuştur. Ellerinize ve emeklerinize sağlık Dosi hanım.
@Dosi

Kendi adıma konuşmam gerekirse dereceye girdiğim kategoriler var, özellikle "En İyi Yönetici" kategorisinde ilk 3 içerisinde yer almak mutlu etti. Onun dışında öncelikle birincilik elde edenleri, onların ardından da dereceye giren herkesi tebrik ederim.

@Doğu'yu da bu konu vesilesiyle bir kez daha anmış olalım, mekanı cennet olsun...

Reactions: Dosi
Teşekkür ederim

Şuan çok yoruldum, geceye ilginç detaylar yazacağım sen ve @MEnes ile alakalı
(yazamadı)
Gece olmasada yarın inşallah

Reactions: MEnes and Sherlock
Eline sağlık @Dosi gerçekten uğraştırıcı bir etkinlik oldu ama çok güzel şekilde noktaladın olayı. Bizlik şeyler yok tabi sonuçlarda ama çok da önemsediğim söylenemez bu durumu.

Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi
- The_Erinch -

🥰23 tane oy almışım 🥰
Herkese çok teşekkür ediyorum;
Benimle birlikte aynı kategoride adı çıkan @alperuz ve @Emre Ozansoy Tebrik ediyorum.
Şimdi hızımı alamayıp,daha nerelere çıksam 🤪
@Dosi Çok büyük uğraş işteyen bir işti;emeğine sağlık.
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Eline, emeğine sağlık canım çok uğraştırıcı bir etkinlikti ve çok güzel hazırlamışsın.
@Dosi

@Dosi eline sağlık, kopyala yapıştır yapmak ve ilkokul matematiği seni bayağı bir yormuş olmalı.

Çok doğru bir noktaya parmak bastın. Filozof kısmında net birinci olmalıydım.

Reactions: Dosi and Harunnn60
En Duygusal Üye
- Angelica -

Önceki senelerde büyük farkla zirveye yerleşen Angelica (vadikızı) bu sene sadece 1 oy farkla zirvenin sahibi oldu.
1) Angelica (14 Oy)
2) Dosi (13 Oy)
3) Ahmed ( 7 Oy)
4) The_Erinch (6 Oy)

@Angelica ve @Dosi Duygusalllllar siziiiiii 🥰
Burada listeye girmişim ama haaa 😭​

Reactions: Angelica