2019/2020 Fav10 Enleri Belli Oldu!

Damga vurmuşsun canım

Ben de kısalan kullanıcı adımla zirveyi almışım. En sevindiren o ve sabırlı seçilişim oldu. Özellikle de sabırlı kısmında eskiye oranla artmış oyum ve beni karalayıp çizgimi bozdurmaya çalısanlara çok iyi cevap olmuş

Reactions: serhatt

Ben son dönemde en çok buğra'ya gülüyorum. @xemrexxx out oldu. @xBUGRAx in oldu bence.

Aynen canım damga vurduğumu görmek iyi geldi

Senin adına da çok memnun oldum

Reactions: Dosi
@Tolstoyevski bile memnun değil bence

@xBUGRAx nın ikizler burcu gibi davranması komik, bir gün ciddi bir şey paylaşıyor öbür gün komik bir şey.

Ciddi şey paylaştığını hiç görmedim. Ciddiyse bile role fazla kaptırmıştır kendini. Yoksa o bile komik oluyor

Toltoy son zamanda çokta filozof paylaşımlar yapmadı. Benim ilk tercihim değildi.

Reactions: Harunnn60
Ciddi şey paylaştığını hiç görmedim. Ciddiyse bile role fazla kaptırmıştır kendini. Yoksa o bile komik oluyor

Toltoy son zamanda çokta filozof paylaşımlar yapmadı. Benim ilk tercihim değildi.
Türkçe dil bayramını kutlamıştı bir gün öncesinde murat övüç paylaştı

Aynen canım damga vurduğumu görmek iyi geldi

Senin adına da çok memnun oldum
Forumu son senelerde ayakta tutan biri olarak güzel yerlere damga vurman normal
2018 ve 2019'd yönetimde sadece bir kaç kişi hariç herkes birşey yapmazken biz az konular açıp canlandırmadık forumu 🤗 özellikle senin konu sayıların çok fazlaydı.

Reactions: serhatt
Biz başkayız

Emeklerine sağlık @Dosi gerçekten oldukça zahmet veren bi iş, 4 sene yaptım. İşkence gibiydi hesaplaması vs.

4 yıl üst üste en güzel avatarlı üye seçilmem. Perran Kutman farkı.

@Bully canım tebrikler.
@MasacRE'nin nesi objektif ya ben olmalıydım orada.

Teşekkürler
gerçekten çok çok zormuş hesap. Seni çok iyi anlıyorum.
Fanatik üyedede derecedeydin

Yönetim kısmında da iyi punalar aldın aslında.
Bu arada avatara ortak olduğum için biraz kendimi kötü hisettim
Tols'a da hesap ettirdim