2019/2020 Fav10 Enleri Belli Oldu!

Objektif üyede dereceye girdiniz

Dün gecede etiketlemiştim başka konuya
)
Müsait olduğunda bakarsın sonuçlara
İnceledim şimdi sonuçları. Objektif birisi olarak görülmem sevindirdi. Teşekkür ediyorum oy veren arkadaşlara

Reactions: Dosi
İnceledim şimdi sonuçları. Objektif birisi olarak görülmem sevindirdi. Teşekkür ediyorum oy veren arkadaşlara
Rica ederim oy veren biride bendim. Oy vermeseydim şuan o derecede SABAR ekibinin diğer üyeleri derecede olacaktı
)

Reactions: MasacRE
@Sherlock @MEnes geçen seferki enler listesinde dereceniz böyleydi:
1) Tolstoyevski (12 Oy)
2) Sherlock ve MEnes (6 Oy)

2 senede seçmenlerimizin değişimi ile sadece 1 oy fazla yaptınız ve ikinizde 7 oy adınız bu sene.
Sayım yaparken sonuçları kendime yolluyordum Twitter'da

Yeni seçmenler geçen sezon piyasada bile olmayan @Araf ve @bazinga ya kaydırmış oylarını

Bu seneki:
En İyi Yorumcu Üye

1) Tolstoyevski
(13 Oy)
2) Araf (11 Oy)
3) bazinga (10 Oy)

İkiniz durum değerlendirmesi yapın. Ne oldu da yerinizde saydınız? 1 oy yükseltmişsiniz ama sıralamada 2'den 4.e gerilemişsiniz

@Tolstoyevski 'de 1 oy yükseltmiş ve yüksek ihtimalle ona ve size 1 oy veren @Araf 'tır

Yine klasik Zey çılgınlığından gelen bir detay silsilesi...
Açıkçası umrumda olmadığını söylemiştim buradaki sonuçların.
Üşengeçlikten dolayı çok yorum yapmıyorum izlediğim şeylere, onun etkisiyle çok da dikkat çekmemiş olabiliriz ve oy sayımız fazla gelmemiş olabilir.
Yine de yazdığım zaman gayet detaylı ve SABARSAL yorumlar yaptığım da ortada yani. O yüzden olması gerekenden az sayıda oy aldığım çok açık.

Yinr çizginizi bozmadan aynı oranlarla devam etmişsiniz aslınsa. Bu sene limit koyduğum için dereceye almadım, ama 5 oy üstü derece oluyordu aslında
Birazdan kutlama konusu işimi hal edeyim. Enler bitince rahatladım

Reactions: MEnes

Yaptığımız yorumların tümü objektif, tarafsız ve ilkeli olduğu için her kesim beğenip oy vermiyor tabii...

Umrumda olmadığını söylemiştim, o yüzden çok da mesele değil elbette.
Hallet bakalım ve gerçekleri gör ve o konuda benden sıva aldığını kabul et artık...

Umrumda olmadığını söylemiştim, o yüzden çok da mesele değil elbette.
Hallet bakalım ve gerçekleri gör ve o konuda benden sıva aldığını kabul et artık...
Kendin bile kabul etmişsin az olduğunu mesajlarda
5 dakikaya geliyor

Reactions: MEnes