Hamam Ne alakaSeneler önce dedem ineklerini ve hamamı sattı.![]()
Hamam Ne alakaSeneler önce dedem ineklerini ve hamamı sattı.![]()
İkisini aynı zamanda sattı diye ekledim.Hamam Ne alaka![]()
Orada da mı yaptın yoksaİkisini aynı zamanda sattı diye ekledim.Hamamı vardı dedemin bir kez gidip yıkanmıştım.
![]()
Orada da mı yaptın yoksa![]()
Banyonun muYok, o zamanlar bilmezdim ne işe yaradığını henüz.
![]()
Aaa aman cnm köyden gelince sakın dısarılarda @Maskeli Fedai ile dolaşma top oynayalım der seni kandırırBu lanet köyde süt bile içemiyorum ya.
Evde ne güzel geceleri sütü ısıtıp içine kakao ve bal koyup içerdim.![]()
Hayır ya değiştirmem hem ikinci kısım kötüydü daha iyi bir sıralama yapmam imkansız, üstelik okul puanım da kırılıyor.Hayırlısı olsun. Peki iyi bir sıralama gelirse değiştircek misin?![]()
@mrt-06 denen totoş benimle dolaşmasa kendi kaybederAaa aman cnm köyden gelince sakın dısarılarda @Maskeli Fedai ile dolaşma top oynayalım der seni kandırır![]()
![]()
![]()
Aaa sen benim kardeşime nasıl totoş dersin ayoll@mrt-06 denen totoş benimle dolaşmasa kendi kaybeder![]()
@Bully beni emanet etti sözde bi dövmediğiniz kaldıAaa sen benim kardeşime nasıl totoş dersin ayoll![]()
![]()
![]()
Aaa tamam ayoll sanada Yalınada sahip çıkacaz@Bully beni emanet etti sözde bi dövmediğiniz kaldı![]()
Aaa tamam ayoll sanada Yalınada sahip çıkacazbazen seve seve bazen döve döve
![]()
![]()
![]()
Ayy kıyamamm benim en sevdiğim karakterlerden
Seri katil benim kucağımda oturuyor, günaydın.Sonuçların açıklanmasına tam 2 hafta kaldı. Sonuçlara göre şirretimden sakının kendinizi bu yolun sonu ya iyi ya da seri katil veya jigolo olmakla bitecek çünkü. Seri katil olursam ilk sizden başlarım bu arada.@xBUGRAx @Çiğdem- @Maskeli Fedai @sokak sanati @DarkLegenD @cookies
Angara bebelerinden gorgmayizSonuçların açıklanmasına tam 2 hafta kaldı. Sonuçlara göre şirretimden sakının kendinizi bu yolun sonu ya iyi ya da seri katil veya jigolo olmakla bitecek çünkü. Seri katil olursam ilk sizden başlarım bu arada.@xBUGRAx @Çiğdem- @Maskeli Fedai @xemrexxxx @sokak sanati @DarkLegenD @cookies
Senin kucağın kamuya açık alan anam, bir şey olmaz..Seri katil benim kucağımda oturuyor, günaydın.
Hangi fake üyeliği banlandi 😱