Çiğdem ablanı profesyonel ellere teslim etmek istemez misin?
Aaa buda gelmiş burada oğlunu pazarlamaya çalısıyor ayollBenden başkası ona yar olmaz!
Çiğdem ablanı profesyonel ellere teslim etmek istemez misin?
Aaa buda gelmiş burada oğlunu pazarlamaya çalısıyor ayollBenden başkası ona yar olmaz!
Pazarlamak mı? Aaaaa neler diyorsun sen haddini bil pis ecünnü.Aaa buda gelmiş burada oğlunu pazarlamaya çalısıyor ayoll
Hhahah öyle tabi ayoll Her kavga eden üyenin yanına gidip oğlumu kiralayabilrisin diyormuşsunPazarlamak mı? Aaaaa neler diyorsun sen haddini bil pis ecünnü.
Böylesine çeşitli ölümcül silahları kullanabilen bir oğlum varken onu ticari araç olarak kullanmayacağım da ne yapacağım. O da bundan şikayetçi değil, çok memnun hayatından; hem öldürüyor hem de ekmek parasını kazanıyor.Hhahah öyle tabi ayoll Her kavga eden üyenin yanına gidip oğlumu kiralayabilrisin diyormuşsun
Hhahah çokta sevimli maşşlllah Çalışıp babasına bakıyorBöylesine çeşitli ölümcül silahları kullanabilen bir oğlum varken onu ticari araç olarak kullanmayacağım da ne yapacağım. O da bundan şikayetçi değil, çok memnun hayatından; hem öldürüyor hem de ekmek parasını kazanıyor.
Bak bu da sevgilisi. Ecünnü dersen şuraya yıkılıp kalırım.Hhahah çokta sevimli maşşlllah Çalışıp babasına bakıyor
Hhahah Aaa @mrt-06 a Sigara içme diyip sigara içen kızı oğluna alıyorsunBak bu da sevgilisi. Ecünnü dersen şuraya yıkılıp kalırım.
Benim çocuk adam öldürdüğü için sigara içen kadınla baş edebilir. Ki zaten sevgilisi de öldürüyor. İyi anlaşırlar. En azından sen ve @destere den daha iyi uyum sağlarlar birbirlerine.Hhahah Aaa @mrt-06 a Sigara içme diyip sigara içen kızı oğluna alıyorsun
Atanacanı oğlundan daha çok seviyormuşsun
Çok hayırlı bir evladın var ayoll Güzel aile kurmuşsun
Aile tablosunu tamamlamanın vakti. Sana tanıtmadığım bir kişi kaldı. İşte muazzam ikilinin çocuğu!Çok hayırlı bir evladın var ayoll Güzel aile kurmuşsun
Hhaha Aaa bu yaşta dede olmuşsun resmen ayollAile tablosunu tamamlamanın vakti. Sana tanıtmadığım bir kişi kaldı. İşte muazzam ikilinin çocuğu!
Ayyy çok şanslıyım. Bana yamuk yapanın kellesini aldırtırım ahahahaha.Hhaha Aaa bu yaşta dede olmuşsun resmen ayoll
Aileye bakAyyy çok şanslıyım. Bana yamuk yapanın kellesini aldırtırım ahahahaha.
Sincabı ver, keser pişirir yeriz. Bizim çocuklar bu durumdan daha memnun kalırlar. Böylelikle sürekli iş yapabilir, bir sonraki hedefimiz ise isteğin doğrultusunda fok balığı @destere olabilir.
Aaa tövbe tçvbe zaten sincap ile fok balığını korumak için @xemrexxx i gebertin dedim ama sen gözünü yamyam gibi bize diktin ayoll 😱😱😱Sincabı ver, keser pişirir yeriz. Bizim çocuklar bu durumdan daha memnun kalırlar. Böylelikle sürekli iş yapabilir, bir sonraki hedefimiz ise isteğin doğrultusunda fok balığı @destere olabilir.
Beni nasıl öldürecen la Güzel bir ölüm isterimSana nasıl kıyacam ben asıl onu düşünüyorum.
İnsana en sevdikleri ihanet edermiş Beter ol pis çirkinHhaha ben niye listendeyim ozaman manyak