2018 TYT - AYT Yorum ve Sohbet Konusu

Hhahah öyle tabi ayoll :F Her kavga eden üyenin yanına gidip oğlumu kiralayabilrisin diyormuşsun :A :A :A
Böylesine çeşitli ölümcül silahları kullanabilen bir oğlum varken onu ticari araç olarak kullanmayacağım da ne yapacağım. O da bundan şikayetçi değil, çok memnun hayatından; hem öldürüyor hem de ekmek parasını kazanıyor.

VDMvjr.gif

Böylesine çeşitli ölümcül silahları kullanabilen bir oğlum varken onu ticari araç olarak kullanmayacağım da ne yapacağım. O da bundan şikayetçi değil, çok memnun hayatından; hem öldürüyor hem de ekmek parasını kazanıyor.

VDMvjr.gif
Hhahah çokta sevimli maşşlllah :A :A :A Çalışıp babasına bakıyor :A :A :A

Hhahah Aaa @mrt-06 a Sigara içme diyip sigara içen kızı oğluna alıyorsun :F

Atanacanı oğlundan daha çok seviyormuşsun :bhr::bhr::bhr:
Benim çocuk adam öldürdüğü için sigara içen kadınla baş edebilir. Ki zaten sevgilisi de öldürüyor. İyi anlaşırlar. En azından sen ve @destere den daha iyi uyum sağlarlar birbirlerine.

@mrt-06 yı forumda en çok seven kişi galiba benim...(büyük yalan.)

Benim çocuk adam öldürdüğü için sigara içen kadınla baş edebilir. Ki zaten sevgilisi de öldürüyor. İyi anlaşırlar. En azından sen ve @destere den daha iyi uyum sağlarlar birbirlerine.

@mrt-06 yı forumda en çok seven kişi galiba benim...(büyük yalan.)
Çok hayırlı bir evladın var ayoll :F Güzel aile kurmuşsun :A :A :A

Sincabı ver, keser pişirir yeriz. Bizim çocuklar bu durumdan daha memnun kalırlar. Böylelikle sürekli iş yapabilir, bir sonraki hedefimiz ise isteğin doğrultusunda fok balığı @destere olabilir.
Aaa tövbe tçvbe zaten sincap ile fok balığını korumak için @xemrexxx i gebertin dedim ama sen gözünü yamyam gibi bize diktin ayoll 😱😱😱

Aaa tövbe tçvbe zaten sincap ile fok balığını korumak için @xemrexxx i gebertin dedim ama sen gözünü yamyam gibi bize diktin ayoll 😱😱😱
Aa o zaman işin rengi değişir. Bizim de bir iş ahlakımız var. Anlaşma anlaşmadır. @xemrexxx doğrarız ama sincap ve foka dokunmayız. Beğendim bunu.