Hamam Ne alakaSeneler önce dedem ineklerini ve hamamı sattı.
Hamam Ne alakaSeneler önce dedem ineklerini ve hamamı sattı.
İkisini aynı zamanda sattı diye ekledim. Hamamı vardı dedemin bir kez gidip yıkanmıştım.Hamam Ne alaka
Orada da mı yaptın yoksaİkisini aynı zamanda sattı diye ekledim. Hamamı vardı dedemin bir kez gidip yıkanmıştım.
Yok, o zamanlar bilmezdim ne işe yaradığını henüz.Orada da mı yaptın yoksa
Banyonun muYok, o zamanlar bilmezdim ne işe yaradığını henüz.
Aaa aman cnm köyden gelince sakın dısarılarda @Maskeli Fedai ile dolaşma top oynayalım der seni kandırırBu lanet köyde süt bile içemiyorum ya.
Evde ne güzel geceleri sütü ısıtıp içine kakao ve bal koyup içerdim.
Hayır ya değiştirmem hem ikinci kısım kötüydü daha iyi bir sıralama yapmam imkansız, üstelik okul puanım da kırılıyor.Hayırlısı olsun. Peki iyi bir sıralama gelirse değiştircek misin?
@mrt-06 denen totoş benimle dolaşmasa kendi kaybederAaa aman cnm köyden gelince sakın dısarılarda @Maskeli Fedai ile dolaşma top oynayalım der seni kandırır
Aaa sen benim kardeşime nasıl totoş dersin ayoll@mrt-06 denen totoş benimle dolaşmasa kendi kaybeder
@Bully beni emanet etti sözde bi dövmediğiniz kaldıAaa sen benim kardeşime nasıl totoş dersin ayoll
Aaa tamam ayoll sanada Yalınada sahip çıkacaz bazen seve seve bazen döve döve@Bully beni emanet etti sözde bi dövmediğiniz kaldı
Aaa tamam ayoll sanada Yalınada sahip çıkacaz bazen seve seve bazen döve döve
Ayy kıyamamm benim en sevdiğim karakterlerden
Seri katil benim kucağımda oturuyor, günaydın.Sonuçların açıklanmasına tam 2 hafta kaldı. Sonuçlara göre şirretimden sakının kendinizi bu yolun sonu ya iyi ya da seri katil veya jigolo olmakla bitecek çünkü. Seri katil olursam ilk sizden başlarım bu arada. @xBUGRAx @Çiğdem- @Maskeli Fedai @sokak sanati @DarkLegenD @cookies
Angara bebelerinden gorgmayizSonuçların açıklanmasına tam 2 hafta kaldı. Sonuçlara göre şirretimden sakının kendinizi bu yolun sonu ya iyi ya da seri katil veya jigolo olmakla bitecek çünkü. Seri katil olursam ilk sizden başlarım bu arada. @xBUGRAx @Çiğdem- @Maskeli Fedai @xemrexxxx @sokak sanati @DarkLegenD @cookies
Senin kucağın kamuya açık alan anam, bir şey olmaz..Seri katil benim kucağımda oturuyor, günaydın.