2016 WGA Televizyon Adayları Açıklandı!

Yahu ne geçmişi kadının cv'si başarılarla dolu. Dün öyleydi, bugün de öyle. Sanki çok yaşlı biriymiş gibi konuşuyorsun benim gibi 82'li. :) Güzelliği bir yana, tam 7 yaşından beri oyunculuk yapıyor. Fargo'daki karakter gelişiminide mi görmüyorsun? Bizi nasıl bu kadar şaşırttabildi farkında değil misin? Oynadığı karakter basit gözükmekle beraber çok zor. Beni valla kafadan sakat olduğuna inandırdı. @Danger UA!'da inandı. Seni bilmem tabii.

Kirsten Dunst gayet iyi bir oyuncu. Dizide de daha önce oynamadığı tarzda bir rolde. Dediğin gibi 7 yaşından beri oyunculuk yapıyor. Ben Interview With The Vampire filmini izlemiştim, o filmde 12 yaşındaydı ve Brad Pitt, Tom Cruise gibi oyuncuların yanında hiç sırıtmıyordu.

biz burnuna bakmıyordukki :) senin sadeec orasımı dikkatini çekti? ben diyordum saçlarını niye arkaya atmıyor ben oralardaydım :))

sende ne yeşilaycı çıktın başımıza kıza yaranmak için nerdeyse her gün sütle besleniyorum diyerek kestirip atacaksın :)

kadınlar sigara içince daha bir seksi oluyor sigara içen kadınları severim içmeyenleride severim kısaca ben dişi olan herşeye saygı duyarım :)) konumuz neydi? hee sigara evet güzeldir sigara :))
ayyy sana soran yok avatarından belli zaten çok itici görünüyor :F:F:F

He aklıma gelmişken söyleyeyim. Avatarında ki kadının yeni filmi çıkmış sanırım. :D Bügün metrobüs duraklarında resimlerini gördüm. :D
mutlaka izlerim çıktıysa :))

ayy hayır sigara içen kızlara destek ouyorunya avatarındakı kadında sigara içiyor oyüzden dedim :F:F:F
ama sigarayla ne kadar hoş duruyor dimi kıza bir hava vermiş bir karizma vermiş , böyle sanki sınıf atlamış gibi :)))

yine hatırlattın moralim bozuldu? cücük acun içine etmiş olayın :)) cücük kadar oyu gidip tarkana basacağım bu hafta :))oğlanın puanı artsın zaten her hafta diken üstünde :))

Yeni haftayı ben bile anlamadım. İlginç olacak.:D Şarkım güzel ama sen yine bana verecek gibisin.:Z