normalide böyle ondan bir cacık olmazHeh o.Rolden dolayı kilo filan almış olabilir. Normal resimleri böyle değil.
![]()
normalide böyle ondan bir cacık olmazHeh o.Rolden dolayı kilo filan almış olabilir. Normal resimleri böyle değil.
![]()
Sıcak yere geçtim şimdi istediğin her şeye cevap yazabilirim.FARGO .. kızda simone@sürgünüm e dedim ya üstteki mesajda? fargo tanıtımında edi ile büdü resimlerini koyacağına simone u koysan içimiz açılırdı bari
ama cevap vermemiş dizide nerde bir kazma varsa gidip benim inadıma onun resmini koyar
burdada şişko ed i koymuş resme, sanki dizide başka kimse yokmuş gibi
![]()
Sıcak yere geçtim şimdi istediğin her şeye cevap yazabilirim.Fargo, Better Call Saul, Mr. Robot, Narcos ve Bloodline adaylıklarına çok sevindim.
Simone'ye gelince, bu ödüller senaryoya veriliyor. Senaristlerinde senin sevdiğin sahneleri dikkkate alacağını sanmıyorum. Ki almamışlar zaten.![]()
E yuh yani Kirsten Dunst için ilk defa kötü konuşana rastlıyorum. Ekşi Sözlük'e bakabilirsin hakkında tek olumsuz bir yorum yok. Barbie bebek gibi ve doğal güzelliğe sahip.Kirsten Dunst ?zaten o kız (tabi şimdi ahı gitmiş vahı kalmış ) üstteki resimde şişko ed in yanındaki kadın işte
bende onu pek sevmiyorum, benim favorim Rachel Keller (simone) , birde sempatik kız Emily Haine (noreen) , birde oyunculuktaki kalitesi ve sempatikliğiyle Cristin Milioti (betsy)
geçmişinde nasıl bişeydir beni ilgilendirmez ben bugüne bakarım kadın çirkin öff bakılacak gibi değilE yuh yani Kirsten Dunst için ilk defa kötü konuşana rastlıyorum. Ekşi Sözlük'e bakabilirsin hakkında tek olumsuz bir yorum yok. Barbie bebek gibi ve doğal güzelliğe sahip.![]()
Şaşırttın beni.normalide böyle ondan bir cacık olmazkadını alın @sürgünüm le birlikte tepe tepe kullanın
dizilere veya filmlerede sokmayın batırıyor resmen
)
Yahu ne geçmişi kadının cv'si başarılarla dolu. Dün öyleydi, bugün de öyle. Sanki çok yaşlı biriymiş gibi konuşuyorsun benim gibi 82'li.geçmişinde nasıl bişeydir beni ilgilendirmez ben bugüne bakarım kadın çirkin öff bakılacak gibi değilsen birde betsy e bak nerdeyse peggy ile yaşıtlar ama kadının her sahnesi muhteşem ya insanın içine işliyor her bir tarafı
ben karakter olarak betsy tarzı kadınları seviyorum bana çok sıcak geldi .. birde oyuncu olarak harika ..
ayrıca oyunculuğu ve karakteri geç sadece güzellik arıyorsan ordada simone yine senin peggy i sekize katlar ..
sevimlilik ve sempatikliktede noreen herkesi ona katlar işte durumlar böyleyken böyle
ekşi sözlükte benim yazım yok olsa eminim kötüleyene rastlardın![]()
sigaradan nefret ederim şu yamuk burunlu kızıda çek gözümün önünden
Aynen bende nefret ederim.sigaradan nefret ederim şu yamuk burunlu kızıda çek gözümün önünden![]()
içki sigara en neret ettiğim şeylerdir hiç ağzıma sürmedim sürenide sevmem çok şükür annemin babamında içkisi sigarası yokturAynen bende nefret ederim.Zararlı bir şey.
Aynen bende sevmem her ikisini de. Zamanında çok zorladı arkadaşlar ama neyse ki şeytana uymadım.içki sigara en neret ettiğim şeylerdir hiç ağzıma sürmedim sürenide sevmem çok şükür annemin babamında içkisi sigarası yoktur![]()
içki neysede ben bir bayan olarak kesinlikle bayanlara sigarayı yakıştıramıyorum erkek olsam yakınıma bile sokmam onlarıAynen bende sevmem her ikisini de. Zamanında çok zorladı arkadaşlar ama neyse ki şeytana uymadım.Ki zaten sigara ve içki içenlere bakma gösteriş olsun diye içiyorlar. Hele sigara içenleri görsen zaten anlarsın hemen.
![]()
Aslında bayanlara yakışır sigara ama sen görüntü olarak bakmıyorsun sanırım düz bakıyorsun.içki neysede ben bir bayan olarak kesinlikle bayanlara sigarayı yakıştıramıyorum erkek olsam yakınıma bile sokmam onları
hiç unutmuyorum tanıdığımız bir kadının vucuunda çürükler oluşmuştu sigaradan uğraşıp duruyordu en son gördüğümde kadın cildine inanımaz zarar veriyor öyle böyle değil canlıda şahit oldum![]()
içki kullanmmıyorumki ben ne dikkat edicem sigara kesinlikle yakışmıyor ne güzel durması ucundna duman çıkan beyaz uzun birşey ağzına tövbe tövbe kadınalra inanılmaz bence kötü görüntü ben ölürüm ağzıma sürmem içen kız arkdslarımıda eleştiriyorum hatta bir arkadaşıma bıraktırdım bile annesi bana teşekkür ettiAslında bayanlara yakışır sigara ama sen görüntü olarak bakmıyorsun sanırım düz bakıyorsun.
İçki de yaşlandırıyor bunu hocamız dedi.Dikkatli ol sende.
![]()
biz burnuna bakmıyordukkisigaradan nefret ederim şu yamuk burunlu kızıda çek gözümün önünden![]()
sende ne yeşilaycı çıktın başımıza kıza yaranmak için nerdeyse her gün sütle besleniyorum diyerek kestirip atacaksınAynen bende nefret ederim.Zararlı bir şey.
kadınlar sigara içince daha bir seksi oluyor sigara içen kadınları severim içmeyenleride severim kısaca ben dişi olan herşeye saygı duyarımiçki kullanmmıyorumki ben ne dikkat edicem sigara kesinlikle yakışmıyor ne güzel durması ucundna duman çıkan beyaz uzun birşey ağzına tövbe tövbe kadınalra inanılmaz bence kötü görüntü ben ölürüm ağzıma sürmem içen kız arkdslarımıda eleştiriyorum hatta bir arkadaşıma bıraktırdım bile annesi bana teşekkür etti![]()
Sağlığıma dikkat ediyorum destere.biz burnuna bakmıyordukkisenin sadeec orasımı dikkatini çekti? ben diyordum saçlarını niye arkaya atmıyor ben oralardaydım
)
sende ne yeşilaycı çıktın başımıza kıza yaranmak için nerdeyse her gün sütle besleniyorum diyerek kestirip atacaksın
kadınlar sigara içince daha bir seksi oluyor sigara içen kadınları severim içmeyenleride severim kısaca ben dişi olan herşeye saygı duyarım) konumuz neydi? hee sigara evet güzeldir sigara
)
fargodaki psikolojik sorunları olan dengesiz itici ve gıcık tipi başarıyla canlandırmışYahu ne geçmişi kadının cv'si başarılarla dolu. Dün öyleydi, bugün de öyle. Sanki çok yaşlı biriymiş gibi konuşuyorsun benim gibi 82'li.Güzelliği bir yana, tam 7 yaşından beri oyunculuk yapıyor. Fargo'daki karakter gelişiminide mi görmüyorsun? Bizi nasıl bu kadar şaşırttabildi farkında değil misin? Oynadığı karakter basit gözükmekle beraber çok zor. Beni valla kafadan sakat olduğuna inandırdı. @Danger UA!'da inandı. Seni bilmem tabii.
bir yerden başlamak lazım bence bir fırt çek bakalım nasılmış bence beğeneceksinSağlığıma dikkat ediyorum destere.Zaten bende bir sağlıkçıyım tabi ki de yeşilaycı olacağım.
![]()
Bilmiyorum kendime söz verdim eğer içersem bu sefer kendim ile çelişirim.fargodaki psikolojik sorunları olan dengesiz itici ve gıcık tipi başarıyla canlandırmışbende aynı şeyi söylüyorum
yani karakteri yorumladım öyle bir karakter benden uzak olsun onu diyorum asıl
bir yerden başlamak lazım bence bir fırt çek bakalım nasılmış bence beğeneceksin![]()
Peggy sevilmeyecek gibi mi ya. Soyunmiyi onun için sevmemiştirsin sen.fargodaki psikolojik sorunları olan dengesiz itici ve gıcık tipi başarıyla canlandırmışbende aynı şeyi söylüyorum
yani karakteri yorumladım öyle bir karakter benden uzak olsun onu diyorum asıl
bir yerden başlamak lazım bence bir fırt çek bakalım nasılmış bence beğeneceksin![]()
hayır ben huyunu sevmedimPeggy sevilmeyecek gibi mi ya. Soyunmiyi onun için sevmemiştirsin sen.)