2016 Oscar Kazananları Belli Oluyor! - Canlı Yorum Konusu

Alicia'ya tebrikler.
Kate alsa da Güzel olurdu ama.

Kostümde Mad Max ne yapmış olabilirde The Danish Girl'den daha iyi olabilir. Hiç sevmedim.

Buzz ve Woody'nin sunumu iyiydi. Bu arada animasyon demişken Anomalisa berbattı. Inside Out şaşırtmadı.

The Revenant almalıydı görsel efekti. Baştan sona hayran kalmıştım filme o konuda.

Alicia'ya tebrikler.
Kate alsa da Güzel olurdu ama.

Kostümde Mad Max ne yapmış olabilirde The Danish Girl'den daha iyi olabilir. Hiç sevmedim.

senin filmler uyarlama senaryoda bir ara gözüktü sonra allahtan araya mad max girdi kimseye nefes aldırmadı

Animasyon olarak tek İnside Out"u izledik zaten kesin alacak diye.
Diğer seçenekleri izlemedim o sebeple haketti mi bilemicem.😛 @Aserat gıcık olsun.

Leonardo Di Caprio ödülü bu sefere alacak kesin.

Baktım kim almış almamış diye.

Bu arada Lawrance gecenin en güzeli olmuş galiba.
Kadına 2. Kez güzel diyorum bu haliyle.
lawrence ı bekledim bekledim tam çıkacağı zaman mola veresim tuttu kadını göremedik

@tolgab klavyenin üstünde uyudumu naptı
sesi soluğu çıkmıyor ?

Her törende The Weeknd'i görmekten hafif bi gına geldi.ss Grammy,Brit, VS Defilesi bura.

Allah'ım yarabbim yaa sıkıldım şu ırkçılık muhabbetinden. Hem kendilerş aday göstermiyorlar hem de kendilerini tiye alan skeçler çekiyorlar. Ne o şimdi abd özgürlükçü mü dicez? Sırf konuşulsun dieye yapılmış hamle demek.

Her törende The Weeknd'i görmekten hafif bi gına geldi.ss Grammy,Brit, VS Defilesi bura.
Şimdi anlıyormusun beni uptown'a neden geıcık oldugumu

Yardımcı erkek oyuncu dalı geldi. Stallone reyiz alır.

Tabi ki anlamıyorum.
Uptown Funk olay gibi şarkı yani.