2016 Oscar Kazananları Belli Oluyor! - Canlı Yorum Konusu

Leo kazanır umarım.
Yarın sabah kalktığımda yine kazanamadığını görürsem şok geçiririm.

Ya şu kıyafet goygoyundan midem bulanıyor. Yekta Kopan reise acıyorum valla. Senin o kadar entellektüel birikimin olsun, gel burada kezban muhabbetine katlan.

Leo kazanır umarım.
Yarın sabah kalktığımda yine kazanamadığını görürsem şok geçiririm.

alicia harika gözüküyor ya bir şu kıza bakıp öyle uyu rüyan renklenir

saoirse ronanda göz kamaştırıyor

sunucuların durumuda kötü ya ? rooney le konuşurken sunucu diyor carol u izledim şahane film diyor
tabi adam mecburen böyle söylüyor anlıyoruzda yazlnız görev icabı olsa bile yalan söylemek insanı raahtsız eder sunucu yerinde olmak istemezdim

bu arada rooney in elbiseyi sevmedim

Son düzenleme:
Resim at merak ettim.

Son düzenleme:
Eddie Redmayne ne itici bir herif be. Kambur duruşu, kulak tırmalayan aksanı, itici hareketleri...

Hiç yakış mı bu masum yüze? @destere masum yüzlüler böyle açılıp saçılmış hiç yalıştırmıyorum:/

Lady gaga hangi filde şarkı söylemiş? @destere @OzaN

cevaplamak için gugıldan yardım alalım biraz

"Til It Happens to You", Amerikalı şarkıcı Lady Gaga'nın ABD'deki kampüs tecavüzlerini ele alan 2015 yapımı The Hunting Ground belgeseli için seslendirdiği, yapımcılığını üstlendiği ve Diane Warren ile birlikte yazdığı şarkı. 18 Eylül 2015'te Interscope Records tarafından yayımlandı. 58. Grammy Ödülleri'nde Görsel Medya İçin Yazılan En İyi Şarkı ve 88. Akademi Ödülleri'nde En İyi Özgün Şarkı dallarında adaylık elde etti.[1]

Oscara hazırlık yapayım (ihtiyac molası) gelicem 10 dkya