2016 Oscar Kazananları Belli Oluyor! - Canlı Yorum Konusu

CcVwk0jVAAAEsyh.jpg:large

Hiç yakış mı bu masum yüze? @destere masum yüzlüler böyle açılıp saçılmış hiç yalıştırmıyorum:/

buda harika çıkmış ama asıl alicia vikander i görecektin filmdeki kadını araki bulasın ? burda çok hanım hanımcık giyinmiş insanın direk evlenme teklifi edesi geliyor :)

cevaplamak için gugıldan yardım alalım biraz :)

"Til It Happens to You", Amerikalı şarkıcı Lady Gaga'nın ABD'deki kampüs tecavüzlerini ele alan 2015 yapımı The Hunting Ground belgeseli için seslendirdiği, yapımcılığını üstlendiği ve Diane Warren ile birlikte yazdığı şarkı. 18 Eylül 2015'te Interscope Records tarafından yayımlandı. 58. Grammy Ödülleri'nde Görsel Medya İçin Yazılan En İyi Şarkı ve 88. Akademi Ödülleri'nde En İyi Özgün Şarkı dallarında adaylık elde etti.[1]
Teşekkurler. Keşke film olsaymış.

Leo'yla cocuk gibi mi dialog geçti ne:F

ben hala jenifer ı bekliyorum gözümüz yollarda kaldı .)

nerelerdesin ya sürgünüm?
nihayet geçte olsa geldin :) tabi ben birazdan kaybolabilirim şu jeniferda çıksaydı :)
Senin gibi herkes Jennifer Lawrence'ı merak ediyor.

Oscar'a gelicem diye söz vermiştim, sözümüzü tuttuk işte. :)

Şu moda muhabbeti cidden ne boştur ya. :) Bu yüzden erken kısmı kaçırdığıma üzülmüyorum. :)

Lady Gaga'yı sevmem ama şarkısı iyiymiş, muhtemelen ödülü alacak. :)

Senin gibi herkes Jennifer Lawrence'ı merak ediyor.

Oscar'a gelicem diye söz vermiştim, sözümüzü tuttuk işte. :)

yalnız senin şıkların arasında alicia vikander yok alicianın olmaması büyük eksiklik :)
dünyada benim kafadan jenifersız yaşayamıyor :)

Şu moda muhabbeti cidden ne boştur ya. :) Bu yüzden erken kısmı kaçırdığıma üzülmüyorum. :)

Lady Gaga'yı sevmem ama şarkısı iyiymiş, muhtemelen ödülü alacak. :)

bence tamamen gereksiz değil moda muhabbeti onlarda gevezelik yapmasa şimdiye kadar cansıkıntısından uyumuştum :)

yalnız senin şıkların arasında alicia vikander yok alicianın olmaması büyük eksiklik :)

bence tamamen gereksiz değil moda muhabbeti onlarda gevezelik yapmasa şimdiye kadar cansıkıntısından uyumuştum :)
Kendisi çok güzel, çok sevimli ama hayal kırıklığı yarattı bu kadın giyinmesini bilmiyor. Bi de göğüsü olmadığı için elbisesinin içinde çocuk gibi kalmış. :)

Kendisi çok güzel, çok sevimli ama hayal kırıklığı yarattı bu kadın giyinmesini bilmiyor. Bi de göğüsü olmadığı için elbisesinin içinde çocuk gibi kalmış. :)

ama çocuk gibi kalması masumiyetinin göstergesi :) hemde yaş olarak diğerlerine göre daha genç :)

İlla konuşulur yani şu çok şık falan denir de yok bilmem kaç seneki elbiseden daha güzelmiş falan boş muhabbetler dönüyor. :):)

İlla konuşulur yani şu çok şık falan denir de yok bilmem kaç seneki elbiseden daha güzelmiş falan boş muhabbetler dönüyor. :):)

ben sadece erkeklerin kıyafetlerini değerlendirmelerini saçma buluyorum :) mesela di caprio yu değerlendiriyorlar ama işte klasik erkeklerin hep giyim tarzı aynı smokin fiyonk falan filan filan hiç farklı bişeyle geldiklerini görmedimki onun değerlendirmesimi olurmuş :) ama kadınları değerlendirsinler bende değerlendiriyorum kendi çapımda :)

Jennifer Lawrence son dakkikada nihayet geldi.

CcWHGjHW8AA1n_V.jpg
ben nasıl kaçırdım ya ?