buda harika çıkmış ama asıl alicia vikander i görecektin filmdeki kadını araki bulasın ? burda çok hanım hanımcık giyinmiş insanın direk evlenme teklifi edesi geliyor
Teşekkurler. Keşke film olsaymış.cevaplamak için gugıldan yardım alalım biraz
"Til It Happens to You", Amerikalı şarkıcı Lady Gaga'nın ABD'deki kampüs tecavüzlerini ele alan 2015 yapımı The Hunting Ground belgeseli için seslendirdiği, yapımcılığını üstlendiği ve Diane Warren ile birlikte yazdığı şarkı. 18 Eylül 2015'te Interscope Records tarafından yayımlandı. 58. Grammy Ödülleri'nde Görsel Medya İçin Yazılan En İyi Şarkı ve 88. Akademi Ödülleri'nde En İyi Özgün Şarkı dallarında adaylık elde etti.[1]
ben hala jenifer ı bekliyorum gözümüz yollarda kaldı .)Herkese selam, gelir gelmez DiCaprio çıktı bu bir işaret olmalı.
Şu ana kadar gecenin 3 şıkı.
Senin gibi herkes Jennifer Lawrence'ı merak ediyor.ben hala jenifer ı bekliyorum gözümüz yollarda kaldı .)
nerelerdesin ya sürgünüm?
nihayet geçte olsa geldin tabi ben birazdan kaybolabilirim şu jeniferda çıksaydı
Senin gibi herkes Jennifer Lawrence'ı merak ediyor.
Oscar'a gelicem diye söz vermiştim, sözümüzü tuttuk işte.
Şu moda muhabbeti cidden ne boştur ya. Bu yüzden erken kısmı kaçırdığıma üzülmüyorum.
Lady Gaga'yı sevmem ama şarkısı iyiymiş, muhtemelen ödülü alacak.
Kendisi çok güzel, çok sevimli ama hayal kırıklığı yarattı bu kadın giyinmesini bilmiyor. Bi de göğüsü olmadığı için elbisesinin içinde çocuk gibi kalmış.yalnız senin şıkların arasında alicia vikander yok alicianın olmaması büyük eksiklik
dünyada benim kafadan jenifersız yaşayamıyor
bence tamamen gereksiz değil moda muhabbeti onlarda gevezelik yapmasa şimdiye kadar cansıkıntısından uyumuştum
Kendisi çok güzel, çok sevimli ama hayal kırıklığı yarattı bu kadın giyinmesini bilmiyor. Bi de göğüsü olmadığı için elbisesinin içinde çocuk gibi kalmış.
28 yaşında yani çok genç sayılmaz, estetik şart bence.ama çocuk gibi kalması masumiyetinin göstergesi hemde yaş olarak diğerlerine göre daha genç
İlla konuşulur yani şu çok şık falan denir de yok bilmem kaç seneki elbiseden daha güzelmiş falan boş muhabbetler dönüyor.yalnız senin şıkların arasında alicia vikander yok alicianın olmaması büyük eksiklik
dünyada benim kafadan jenifersız yaşayamıyor
bence tamamen gereksiz değil moda muhabbeti onlarda gevezelik yapmasa şimdiye kadar cansıkıntısından uyumuştum
28 yaşında yani çok genç sayılmaz, estetik şart bence.
İlla konuşulur yani şu çok şık falan denir de yok bilmem kaç seneki elbiseden daha güzelmiş falan boş muhabbetler dönüyor.
ben nasıl kaçırdım ya ?Jennifer Lawrence son dakkikada nihayet geldi.