2016 Oscar Kazananları Belli Oluyor! - Canlı Yorum Konusu

di caprio alırsa haketmiş olur ama bryan cranston alırsa muhteşem olur :)

di caprio sonunda şeytanın bacağını kırdı helal olsun :) ve hakkıyla almış oldu ..

Hele şükür :) Tebrikler kardeşim adama Oscar'ı aldırdın kaç gündür başımın etini yedin. Dediğin filmleri izleyeceğim @Maskeli Fedai Bu arada senin yerine ben nöbet tuttum mutlu musun :A

leo nun konuşması ve verdiği mesajda güzeldi :)

hadi the revenant la finali yapalım :)

The Revanant'la ilgili farkındaysanız bir şey yazmadım. Çünkü bir sürpriz olabileceğini tahmin ediyordum. :)

Dedim size en iyi film Revenant değil diye. DiCaprio'ya yakışan film de olmadı:( ne vardı bir sene daha almasaydı.

hayal kırıklığı :) spotlight :)

ama zamanında yorumdada söylemiştim izlemek işkenceydi ama içerik olarak kuvvetli bir film ödül alabilir tehlike büyük demiştim :)

tecavüzcü rahipleri anlata anlata ray donovan filme oscar getirmeyi başardı sonunda :))

Kalkın saygı duyun yaşayan en iyi oyunculardan biri konuşuyor. :A
Yaa o filmle ödül almasaydı keşke:( yakışmadı işte yakışmadı. En iyi film en iyi senaryo en iyi yönetmen olarak yardıran bi işle ödül almalıydı:(

Zaten bu seneki aday filmler forumda yapılan etkinlik de bile 8'i gören zor olmuş. Geçiştirmişler bir nevi:(

hayal kırıklığı :) spotlight :)

ama zamanında yorumdada söylemiştim izlemek işkenceydi ama içerik olarak kuvvetli bir film ödül alabilir tehlike büyük demiştim :)

tecavüzcü rahipleri anlata anlata ray donovan filme oscar getirmeyi başardı sonunda :))
Aynen yaa Ray Donovan sanki böyle misyon edinmiş gibi... bugun yarın böyle açıklama yapar mı?:F

Yaa o filmle ödül almasaydı keşke:( yakışmadı işte yakışmadı. En iyi film en iyi senaryo en iyi yönetmen olarak yardıran bi işle ödül almalıydı:(

Zaten bu seneki aday filmler forumda yapılan etkinlik de bile 8'i gören zor olmuş. Geçiştirmişler bir nevi:(

Aynen yaa Ray Donovan sanki böyle misyon edinmiş gibi... bugun yarın böyle açıklama yapar mı?:F
Film kötü değil kesinlikle. Spotlight can alıcı bir konuya değindiği için aldı En İyi Film ödülünü. Çok güzel oldu. İyi sabahlar :)

CcW3JO2UUAEjyBg.jpg