Çok iyi değil be bu
Çok iyi değil be bu
saraha nın kizunguzungu hareketli ama görsel açıdan hoş bişey dikkate değer yani bir göz atabilirsiniz @Forumdash @GunesinOglu
david lindgren in we are you tomorrow şarkısı @Çiğdem- lik gibi duruyor
Yavaş yavaş iyilere geliyon
Çek Cumhuriyeti çok iyi gelmiş!
Yavaş yavaş iyilere geliyon
Çek Cumhuriyeti çok iyi gelmiş!
@destere Molly ve Lisa'ya gel
@GunesinOglu isveçin videosunu açınca survivor reklam arasında baktım ben de. @Tzira'ya önerdiğin şarkıyı beğendim Sonra "İf i were sorry" veşimdi @xemrexxx ile @Çiğdem- in parlaklarına geldi sıra samir viktor düetindeyiz
neyse samir viktoruda geçtik bakalım daha neler var ilk dördünden pek bişey çıkmadı
bu vatandaş pek kötü söylemiyor sanki bunuda @Tzira incelesin beğeneceğini sanıyorum
Robin Bengtsson – Constellation Prize
sevi
sevmi
sevi
sevmi
sıra kime geldi sence @GunesinOglu ?
@GunesinOglu isveçin videosunu açınca survivor reklam arasında baktım ben de. @Tzira'ya önerdiğin şarkıyı beğendim Sonra "İf i were sorry" ve
"Dont worry" şarkılarını beğendim.
@xemrexxx ve @Çiğdem- önerdiğin şarkı seçilerse 2020'de dal yaprak sahne show yapacaklar
Aaa onu değilde bunu gördün mü.iki günde 540 bine çıkmış hırvat NİNA KRALJİC in şarkısı, zaten şarkıyı dinler dinlemez çok sevdim bundan daha iyisi çıkmayacaksa umarım eurovisionda bu sene nina şampiyonluğu alır
@Forumdash @Tzira @Ahmad @Harunnn60 @Doğu @Çiğdem- şarkıya eurovisionda desteklerinizi bekliyorum oy atmayı unutmayın
Aaa onu değilde bunu gördün mü.
Bizim ki yarışmayı trolleyecek gibi.
@Çiğdem- @xemrexxx @GunesinOglu @Ahmad
Gördüm onu güzel.benim favorilerim şu ana kadar belli olan şarkılar içinde hırvat nina kralic ve avusturyalı zoe
bu san marinoşlu keltoş serhat hacışakir @sokak sanati nın favorisiymiş o gün geldi ambargo koydu keltoşa kimseye kaptırmaz bunu )
Gördüm onu güzel.
Rusya kazanmasın ya şimde TRT'ye de bahane olur yok gitmeyelim diye. Bahane arıyorlar zaten gitmemek için.
Gördüm onu güzel.
Rusya kazanmasın ya şimde TRT'ye de bahane olur yok gitmeyelim diye. Bahane arıyorlar zaten gitmemek için.
Ne kötü haberler veriyorsun sen.Şenol bir daha katılmayacağız dedi İsteklerimizi yerine getirmediler dedi geçenlerde
ayyy çok güzel bir düet olmuş yaa şimdi doğru dürüst izleyebildim umarım bunlar kazanır diyelim ozaman @GunesinOglu @destereşimdi @xemrexxx ile @Çiğdem- in parlaklarına geldi sıra samir viktor düetindeyiz
neyse samir viktoruda geçtik bakalım daha neler var ilk dördünden pek bişey çıkmadı
bu vatandaş pek kötü söylemiyor sanki bunuda @Tzira incelesin beğeneceğini sanıyorum
Robin Bengtsson – Constellation Prize
sevi
sevmi
sevi
sevmi
sıra kime geldi sence @GunesinOglu ?
ayyy çok güzel bir düet olmuş yaa şimdi doğru dürüst izleyebildim umarım bunlar kazanır diyelim ozaman @GunesinOglu @destere
dün akşam bir saatimi isveç seçmelerine harcadım artık @GunesinOglu sonuçlar hakkında bizi bilgilendirir sanırım yani o kadarda düşüncesiz değil heralde )