2016 Eurovision Şarkı Yarışması | Genel Bilgiler ve Yorum

Yavaş yavaş iyilere geliyon :A

Çek Cumhuriyeti çok iyi gelmiş!

şimdi @xemrexxx ile @Çiğdem- in parlaklarına geldi sıra :) samir viktor düetindeyiz :)

neyse samir viktoruda geçtik bakalım daha neler var ilk dördünden pek bişey çıkmadı :)

bu vatandaş pek kötü söylemiyor sanki bunuda @Tzira incelesin beğeneceğini sanıyorum :)
Robin Bengtsson – Constellation Prize

sevi
sevmi
sevi
sevmi :)

sıra kime geldi sence @GunesinOglu ? :)

Son düzenleme:

zaten şu an lisa ajax dayım :) şok şeker bişey :)

12 üzerinden puanlasam lisaya 10 puan rahat veririm :) bakalım gelenlerden bişey çıkmasa 12 puanada çıkar :)

FRANS parlağının if ı were sorry şarkısıda fena sayılmaz yorucu değil en azından :)

oscar zia yı @BesaleT incelesin ben sevmedim pek şarkıyıda söyleyenide :)

Son düzenleme:
isveç seçmelerinde sıralamamı yaptım @GunesinOglu @Forumdash :)
1. Lisa Ajax – My Heart Wants Me Dead
2. Molly Sandén – Youniverse
3. Ace Wilder – Don't Worry
4. Wiktoria – Save Me

şimdi @xemrexxx ile @Çiğdem- in parlaklarına geldi sıra :) samir viktor düetindeyiz :)

neyse samir viktoruda geçtik bakalım daha neler var ilk dördünden pek bişey çıkmadı :)

bu vatandaş pek kötü söylemiyor sanki bunuda @Tzira incelesin beğeneceğini sanıyorum :)

sevi
sevmi
sevi

@GunesinOglu isveçin videosunu açınca survivor reklam arasında baktım ben de. @Tzira'ya önerdiğin şarkıyı beğendim Sonra "İf i were sorry" ve
"Dont worry" şarkılarını beğendim.

@xemrexxx ve @Çiğdem- önerdiğin şarkı seçilerse 2020'de dal yaprak sahne show yapacaklar:F

@GunesinOglu isveçin videosunu açınca survivor reklam arasında baktım ben de. @Tzira'ya önerdiğin şarkıyı beğendim Sonra "İf i were sorry" ve
"Dont worry" şarkılarını beğendim.

@xemrexxx ve @Çiğdem- önerdiğin şarkı seçilerse 2020'de dal yaprak sahne show yapacaklar:F

böyle harika muhteşem diyebileceğimiz şarkı yoktu ? olanlar arasında ise en çok lisa hoşuma gitti :) dediğin gibi frans ın söylediği if ı were sorry ve @Tzira ya önerdiğim robinin şarkısı fena değildi :) ama işte onlarda kız değil ilk dörde girmeleri için kurtarmıyor şarkı tek başına :)

benim favorilerim şu ana kadar belli olan şarkılar içinde hırvat nina kralic ve avusturyalı zoe :)

bu san marinoşlu keltoş serhat hacışakir @sokak sanati nın favorisiymiş o gün geldi ambargo koydu keltoşa kimseye kaptırmaz bunu :))
Gördüm onu güzel. :D

Rusya kazanmasın ya şimde TRT'ye de bahane olur yok gitmeyelim diye. :D Bahane arıyorlar zaten gitmemek için. :D

sevi
sevmi
sevi

ayyy çok güzel bir düet olmuş yaa şimdi doğru dürüst izleyebildim umarım bunlar kazanır diyelim ozaman @GunesinOglu @destere :A:A:A