2016 Eurovision Şarkı Yarışması | Genel Bilgiler ve Yorum

benim favorim nina 13. sıradaymış sempatik kız zoe 14. sırada hemen ardardalar :) @Ahmad ın bahsettiği rus birinci sırada ama bu sıralama daha çok değişir?
@Forumdash makedon dona dona yı kaçırma derim kapanın elinde kalıyor :)

kendini niye devre dışı bırakıyorsun ? sen italyada değilmisin sadece italyada reklamını yapsan ninanın yeterli? italyanın 12 puanı ninaya gider :) ayrıca italyanlar hırvatları zaten sever ikiside katolik ve komşu devlet :) sanırım 12 puanı nina için ayırmışlardır :)
bu arada kızın reklamını iyi yaptım sanırım dün akşamdan beri izlenme oranı 50 bin daha artmış :)
tüm şarkıları dinledikten sonra son kararımı vereceğim ama şimdiye kadar buraya etiketlediğin şarkılar arasında en iyisi nina ve en sempatiği zoe :)

Türkiye'deyim ben şu an, yarışma zamanı da Türkiye'de olurum yüksek ihtimalle. :D

benim favorim nina 13. sıradaymış sempatik kız zoe 14. sırada hemen ardardalar :) @Ahmad ın bahsettiği rus birinci sırada ama bu sıralama daha çok değişir?
Rusya'ya karşi genel bi anti'lik olacak zaten, ama şu ana kadarki şarkilar arasında bence açik ara 1.liği hakediyor.

Genelde favorilerden olan biz ve İsveç de şarkilarini açiklayinca belli olur herşey. :D

Senin favorin iyi, ilk 10 olur bence. :D

Rusya kazanirsa yine 2009'daki gibi muhteşem bi show hazırlarlar. :Z

Oradaki çevremin hepsi Türk, hepsi de Eurovision'u sevmeyen tipler. :D

neyse zaten ben çat pat biraz italyanca biliyorum şöyle birkaç telefon etsem yeterli papayı bile harekete geçiririm:) ama işte nüfusumu böyle fazla önem içermeyen şeyler için harcamak istememiştim :))

Şimdilik ilk beşim :

1-Hırvatistan
2-Rusya
3-Norveç
4-Avustralya
5-Almanya

Hırvatı beğendim(klip çalişması ve tarzını) de avusturya ın nesini beğendin hacı? Bildiğin yarmagül ablamız:X

Rusya'ya karşi genel bi anti'lik olacak zaten, ama şu ana kadarki şarkilar arasında bence açik ara 1.liği hakediyor.

Genelde favorilerden olan biz ve İsveç de şarkilarini açiklayinca belli olur herşey. :D

Senin favorin iyi, ilk 10 olur bence. :D

Rusya kazanirsa yine 2009'daki gibi muhteşem bi show hazırlarlar. :Z

başta bu açıklananların hepsini dinledim ve aralarında üstüste üç dört kez dinlediğim şarkı sadece ninaya aitti birde zoe yi iki kez dinledim veya izledim :) diğerlerini tam bitirmeye bile katlanamadım ya seçilen şarkıların çoğu çok kötü ya da bende müzik kulağı yok :) iki şşıktan biri ?
rusyaya gelince hiçbir şey ifade etmedi benim için öylesine bir şarkı işte :)
birde ben böyle bağırıp çığırarak yapılan şarkıları sevmiyorum biraz daha müzik düşük ses ön planda olacak huzur verecek insana :)

Şimdilik ilk beşim :

1-Hırvatistan
2-Rusya
3-Norveç
4-Avustralya
5-Almanya
helal olsun benim ninayı en başa almışsın demekki yalnız değilim :)

başta bu açıklananların hepsini dinledim ve aralarında üstüste üç dört kez dinlediğim şarkı sadece ninaya aitti birde zoe yi iki kez dinledim veya izledim :) diğerlerini tam bitirmeye bile katlanamadım ya seçilen şarkıların çoğu çok kötü ya da bende müzik kulağı yok :) iki şşıktan biri ?
rusyaya gelince hiçbir şey ifade etmedi benim için öylesine bir şarkı işte :)
birde ben böyle bağırıp çığırarak yapılan şarkıları sevmiyorum biraz daha müzik düşük ses ön planda olacak huzur verecek insana :)

helal olsun benim ninayı en başa almışsın demekki yalnız değilim :)

Yok yalnız değilsin o şarkıyı seven baya esfanı var ve çok güzel bir şarkı böyle unique.Kızın sesi de Ellie Goulding gibi maşallah :D Muhteşem bir şovla ilk üçe girecektir.

Hırvatı beğendim(klip çalişması ve tarzını) de avusturya ın nesini beğendin hacı? Bildiğin yarmagül ablamız:X

nasıl yarmağül ya şarkı söylerken biraz kaba saba çıkmış olabilir ama çok sempatik bişey birde fransızca söylüyor fransızca şarkı dinlemeyi zaten severim o da başka bir artı :)
hatta diyorum dünyada iki dil olmalı biri konuşmak için ingilizce diğeride şarkı söylemek için fransızca :)

Yok yalnız değilsin o şarkıyı seven baya esfanı var ve çok güzel bir şarkı böyle unique.Kızın sesi de Ellie Goulding gibi maşallah :D Muhteşem bir şovla ilk üçe girecektir.
youtube yorumlarında kızı hırvatistanın ellie goulding i diye benzetenler var zaten rastlamıştım ama gerçektende ses olarak benziyorlar sadece kızın tipi güzel değil birde güzel olsaydı nina o zaman muhteşem bişey olurdu :)

nasıl yarmağül ya şarkı söylerken biraz kaba saba çıkmış olabilir ama çok sempatik bişey birde fransızca söylüyor fransızca şarkı dinlemeyi zaten severim o da başka bir artı :)
hatta diyorum dünyada iki dil olmalı biri konuşmak için ingilizce diğeride şarkı söylemek için fransızca :)

youtube yorumlarında kızı hırvatistanın ellie goulding i diye benzetenler var zaten rastlamıştım ama gerçektende ses olarak benziyorlar sadece kızın tipi güzel değil birde güzel olsaydı nina o zaman muhteşem bişey olurdu :)
Sahnesi kötü işte:X sen ne gördün merak ettim :F
Dünyada tek dil olsun işte niye çoğaltıyorsun durduk yere:A

Kızın sesi çok hoş ama kabul et :D
Göruntuden ne şarkıya ne de sese odaklana bildim:X 6-7snlık bişeydi zaten. Yarın araştırma yapıcam bende :X

Göruntuden ne şarkıya ne de sese odaklana bildim:X 6-7snlık bişeydi zaten. Yarın araştırma yapıcam bende :X

Yarın İsveç'in ulusal finali Melodifestivalen var onu izle :A

baksana şu güzelliğe ? neresini beğenmedin anlamadım :)
zoe-art-portr-feat.jpg